What's new

Hunger in the eyes of a 24-year-old: the diary of my entrepreneurial journey

A detailed account of a Fastlane process...

Welcome to the only entrepreneur forum dedicated to building life-changing wealth.

Build a Fastlane business. Earn real financial freedom. Live your best life.

Tired of paying for dead communities hosted by absent gurus who don't have time for you?

Imagine having a multi-millionaire mentor by your side EVERY. SINGLE. DAY. Since 2007, MJ DeMarco has been a cornerstone of Fastlane, actively contributing on over 99% of days—99.92% to be exact! With more than 38,000 game-changing posts, he's dedicated to helping entrepreneurs achieve their freedom. Join a thriving community of over 90,000 members and access a vast library of over 1,000,000 posts from entrepreneurs around the globe.

Forum membership removes this block and all non-sponsor ads.
Hello everyone! This will be a slightly longer post than usual, as I will discuss my goals for 2023, what I've achieved and haven't achieved and why, the current state of affairs, and my objectives for 2024.

# What were my goals for 2023?
## Achieve at least €25,000 in my bank account.

  • Why this goal?
    • This amount allows me to support myself for at least 2 years if I decide to stay in Barcelona or anywhere else in Europe (except for countries with a very high cost of living, such as Switzerland), and thus pay for rent, or for more than 2 years if I decide to return home to my parents, where my expenses would be nil. In Barcelona, my monthly costs including rent and groceries are about €1,000-€1,200, and I have a saving power of over 30%. I track all my earnings and expenses, and having studied personal and behavioral finance, I feel quite robust in this regard.
  • Achieved?
    • Yes, I'm slightly above the goal and very happy about it. You can't understand the freedom I feel in having this amount of money and not having to submit to anyone. If I want, I can resign; otherwise, I stay. Clearly, it's not a vast sum that allows me to stop working, but it's still a small portion of freedom.

## Develop a SaaS and have at least one buyer.
  • Why this goal?
    • I have a bachelor's degree in computer science and a master's in Data Science, and have always been ambitious entrepreneurially. The SaaS business model aligns well with my technical background, and I find it very appealing due to its scalability advantages.
    • Working on a SaaS project not only allows me to build a side-business but also to learn marketable skills that enable me to increase my salary year by year. Two birds with one stone: I develop something of my own that could potentially earn me money and, simultaneously, I acquire technical and soft skills that are valuable in the job market. The salary I earn will finance my entrepreneurial climb.
    • I enjoy building, sharing with others, and improving my product.
  • Achieved?
    • Unfortunately, no, for the following reasons:
      • Despite my background in computer science, the skills I had at the beginning of the year were insufficient for developing a SaaS MVP, and no-code programs provide me with few real and marketable skills and are not suitable for my needs. I am now developing these skills, but to summarize, it's more challenging than I thought. However, I am learning many new things. My progress after work has been very slow. Of course, the start is slow, but then I'm sure my next MVP will be super fast, as I'll already know the whole technology stack needed and I realize I'm much faster than before. I need to have patience and focus on the process.
      • Sometimes I preferred to invest time in learning Spanish and networking by attending events with other entrepreneurs. I have acquired a good level of Spanish and met strong entrepreneurial individuals, which I don't regret.
      • I moved to a new country and I needed to invest time in understanding how the healthy system and all the burocratic things works.
      • I invested a lot of time in making video for my YouTube channel.
In summary, other things more important than the MVP have occurred. A new job in a new country, stress to handle and so on. But I've improved as a person and I feel stronger than before and with far more experience.

# Unexpected successes of 2023
  • I was invited to give a lecture on networking at a private business school where I explained how I managed to interview millionaires and famous people on a podcast that started with a zero budget. This allowed me to come into contact with the school's director and discuss with him the problems schools have and how to solve them.
  • I have reached a level of Spanish that allows me to live comfortably in Spain and Spanish-speaking countries, listen to, and understand everyone and everything. Clearly, I'm not a native speaker, but thinking that I can now talk to a couple million more people is pretty great.
  • I received several job offers that literally doubled my salary after just under two years of work experience (I graduated in 2022 on schedule) and considering that with each job change, my salary increased and currently, I definitely earn well above the Spanish average.
    • What does this mean?
      • The skills I have are valuable, I'm good at selling myself in job interviews, and the improvements to my personal branding on LinkedIn are having their effects; recruiters appreciate it. If I fail as an entrepreneur, I can find another job.
  • I reached a thousand subscribers on my YouTube channel, and many young people contact me asking for advice and more. I could think of selling them consultancy on how to get into a FAANG company and increase the chances of passing a technical interview. I've undoubtedly improved my communication skills.

# Current Status
Currently I work full-time as a Data Scientist, have a YouTube channel, and am working on the MVP of my SaaS that facilitates the job application process.

## Career
  • After the first 5 months, work started to get boring. The upside is that I manage my own time as I want and have a lot of freedom; the downside is that I feel like I'm dying inside doing the same stupid tasks every day (no, they can't be automated as they require a lot of human interaction), and I feel like I can do more. I've talked to my managers, but until the end of 2024, they can't give me other tasks because business plans must be respected.
    • Positive aspects
      • Saved money that will pay for any months without work that may come in the future if I decide to fully dedicate myself to entrepreneurship.
      • Benefits: a private insurance that allowed me to have free medical checks, free shoes, and a GoPro received as a prize for winning a hackathon. I will use this GoPro to shoot videos for my YouTube channel; currently, I use the company phone, which I will return when changing jobs.
      • I've learned a lot about A/B testing; this will serve me for my future projects, as A/B tests are essential for measuring the effects on a certain metric of a change to one's product.
      • Several very strong colleagues who I'm sure will make a career in the future.
      • I've learned a lot about myself, how to manage priorities and anxieties, how to talk with bosses, how to sell my ideas.
      • They did the paperwork for me to be able to work legally in Spain. This means that I can now work in two countries (Italy and Spain) without any problem. In case I can't find another job in Spain, I'm covered.
      • I've already developed a plan to become an ML Engineer so as to change roles (a bit more technical) and companies (I need fresh air and lively people around, perhaps a startup).

## YouTube Channel
  • With 1k subscribers, I tried to sell consultations on how to use Obsidian (a note-taking program) but had little success, and I suppose the reasons are as follows:
    • The problem is not felt; people don't care about creating a digital archive that allows them to connect information. The majority are too lazy and want the magic formula. Obviously, I don't take it personally; 99% will never achieve anything, and the methods I teach allow me to study better and faster, always having an advantage over them.
    • The target has little money; my target audience would be broke college students.
  • I've learned a couple of things about business, anyway, I haven't spent money, and I've gained contacts since many of these people work in large tech companies and if they don't work there, they will in the future as they are very intelligent and ambitious people.
  • Currently, I do weekly live streams in which I work on my MVP, so not only do I create content, but I also work on my side business.
## MVP
  • The idea is to solve a personal problem: finding a job faster. My SaaS allows having a single space in which to converge different jobs uploaded on platforms like LinkedIn, then handle showing the user the jobs they are most likely to be selected for and automatically write a cover letter and contact the recruiter via email.
  • My web development skills are limited; I've been programming in Python for 6 years but know nothing about Django. I'm learning Django, React, GraphQL, and other useful stuff. I am very happy because I'm learning new and marketable skills, and they will also facilitate my future entrepreneurial rise, allowing me to rapidly develop what I want on my own.

# Goals for 2024
## Career

I need to find a job as an ML Engineer as it will allow me to learn skills such as deploying an ML model to production and monitoring it, etc. This skill, in my opinion, will gain increasing value in the job market, allowing me to have high salaries but also helping me in entrepreneurship as AI models already solve many problems and will solve many more in the future. Therefore, being able to implement AI in one's digital products will be a considerable advantage.

## Side business
Develop MVP and have at least one buyer. One is enough for now to live the sensation of being able to create something useful for people. Once the spark happens, the rise will be unstoppable. Just the first customer, only one for now.

## Mindset
Understand what my fundamental personal values are. Sometimes I feel like I am constantly running and doing things but never stopping to consider if I am satisfied with what I am doing. I took inspiration from THIS THREAD and intend to dedicate more time to myself to understand what is important to me so that I can know in advance whether a particular life or business choice is aligned with these values and whether it will make me feel good or bad. I understand that as MJ says, one needs to be altruistic in a world of egoists, but living miserably every day doing things completely outside your values, I'd say no. I seek balance.

Of course, I have already proceeded to divide these goals into measurable sub-goals, don't worry.

# Goal for next week?
  • I don't work, so I will have plenty of time. First and foremost, I need to send out at least 21 well-written CVs per week.
  • I need to implement features for my SaaS, specifically developing the task that will synchronously and independently find new job offers and update the database.
  • I will take different personality tests and compare them to understand some of my characteristics. Additionally, I will dedicate time to ask myself what my goals are and understand the real motivation that drives me to pursue them.

---

Thank you for making it this far; I hope I've been thorough. A special thanks to @MJ DeMarco , @Spenny and @fx.lukasx

If you're wondering about my goal for 10 years from now, I invite you to read my first post in THIS THREAD. **My mother passed away a few years ago, and the least I can do is establish a foundation in her name.**

I will update this thread weekly, keeping you posted on what I have done, what I will do, and any thoughts I might have about it.

See you soon, guys— seize life!
 
Last edited:
Membership Required: Upgrade to Expose Nearly 1,000,000 Posts

Ready to Unleash the Millionaire Entrepreneur in You?

Become a member of the Fastlane Forum, the private community founded by best-selling author and multi-millionaire entrepreneur MJ DeMarco. Since 2007, MJ DeMarco has poured his heart and soul into the Fastlane Forum, helping entrepreneurs reclaim their time, win their financial freedom, and live their best life.

With more than 39,000 posts packed with insights, strategies, and advice, you’re not just a member—you’re stepping into MJ’s inner-circle, a place where you’ll never be left alone.

Become a member and gain immediate access to...

  • Active Community: Ever join a community only to find it DEAD? Not at Fastlane! As you can see from our home page, life-changing content is posted dozens of times daily.
  • Exclusive Insights: Direct access to MJ DeMarco’s daily contributions and wisdom.
  • Powerful Networking Opportunities: Connect with a diverse group of successful entrepreneurs who can offer mentorship, collaboration, and opportunities.
  • Proven Strategies: Learn from the best in the business, with actionable advice and strategies that can accelerate your success.

"You are the average of the five people you surround yourself with the most..."

Who are you surrounding yourself with? Surround yourself with millionaire success. Join Fastlane today!

Join Today
Et O fitdsocif op nz metv qutv, O'n gudatoph up onqsuwinipv op vjsii esiet: Desiis (Kuc), Tofi Catopitt, epf Nopftiv.

Nz Huemt gus vji Qetv Xiil

Desiis
  • Tipv ev mietv 3 ximm-xsovvip sitanit xovj duwis mivvist vu mepf nz gostv NM Iphopiis sumi. Vjot sumi puv upmz cuutvt nz temesz cav emtu ipjepdit tlommt dsadoem gus nz tofi catopitt. Ov emmuxt ni vu fiwimuq qsufadvt opwumwoph EO, cizupf katv e DjevHQV EQO XSEQQIS (xjodj ot pu muphis e gietocmi catopitt ONU).
Tofi Catopitt
  • Onqminipvif gievasit gus nz TeeT, tqidogodemmz fiwimuqoph vetlt gus tzpdjsupuatmz epf opfiqipfipvmz gopfoph pix kuc uggist epf aqfevoph vji feveceti.
Nopftiv
  • Vuul wesouat qistupemovz vitvt vu dunqesi epf apfistvepf nz djesedvisotvodt. Emtu, fifodevif voni vu qupfis nz huemt epf hsetq vji siem nuvowevoup fsowoph nz qastaov.

Xjev O Fof & Sitamvt

Desiis
  • Tipv uwis 30 eqqmodevoupt, dunqmivif 1 juni ettittnipv, epf tdjifamif demmt xovj JS gus vji aqdunoph xiilt. Iyqidvoph nusi sitquptit qutv vji jumofez tietup op Tqeop.
Tofi Catopitt
  • Dunqmivimz uwisjeamif vji vidj tvedl gus tonqmodovz, vseptovoupoph vu e mohjvis tvedl vjev govt nz piift civvis.
  • Iyqmusif vavusoemt up tivvoph aq cedlipf epf gsupvipf, eonoph vu dsievi e siatecmi tvsadvasi gus gavasi TeeT NWQ/NMQ.
  • Caomv vji ceti ug nz cedlipf epf gsupvipf.
Nopftiv
  • Feomz sinuwem ug 5 dusi wemait gsun e motv ug 100, eonoph vu siveop upmz 5 dusi wemait op vji gavasi.
  • Tiv etofi voni gus qistupemovz vitvt epf opvsutqidvoup up wemait. Heopif optohjvt up esiet ug onqsuwinipv epf quvipvoem tadditt op wesouat ipwosupnipvt.
Sitamvt ug vji vitvt:
  • Qsigisipdi gus Sevoupemovz epf Muhod:
    • 16 Qistupemovoit (OPVK-E): Vipft vu fotnott inuvoupt op gewus ug sevoupemovz.
    • Tvsiphvjt Gopfis (Gudat Iyqisv): Qsigist dupdsivi huemt epf fotmolit fotvsedvoupt.
    • Veli Gmohjv Miespoph Qsugomi: Inqjetobit e catopitt-gudatif, fidotowi qsucmin-tumwoph eqqsuedj.
  • Fsowi gus Miespoph epf Lpuxmifhi:
    • 16 Qistupemovoit (OPVK-E): Johjmz onehopevowi, uqip-nopfif, epf dasouat.
    • Tvsiphvjt Gopfis (Qjomunevj, Duedj): Ipkuzt miespoph epf taqqusvoph hsuxvj.
    • Veli Gmohjv Miespoph Qsugomi: Deqecmi ug fsowoph oppuwevoup epf veloph demdamevif sotlt.
  • Fidotoup-Neloph epf Ettisvowipitt:
    • 16 Qistupemovoit (OPVK-E): Johjmz ushepobif, fidotowi, epf ettisvowi.
    • Tvsiphvjt Gopfis (Dunnepfis, Devemztv): Dungusvecmi xovj dupgmodv epf ettisvowi op woixt.
    • Veli Gmohjv Miespoph Qsugomi: Inqjetobit fidotowipitt epf raodl qsucmin-tumwoph.
  • Esiet gus Onqsuwinipv:
    • Dunnapodevoup Tlommt: Opfodevif op cuvj vji Tvsiphvjt Gopfis epf Veli Gmohjv Miespoph qsugomit.
    • Cemepdoph Qisgidvoupotn xovj Vonimz Sitamvt: Ofipvogoif op cuvj vji Tvsiphvjt Gopfis epf Veli Gmohjv Miespoph qsugomit.
    • Jepfmoph Qsittasi epf Qsousovobevoup: Siduhpobif op vji Veli Gmohjv Miespoph Qsugomi.

Xjev O'wi Miespif?

  • Vji piif vu ci nusi inqevjivod xovj qiuqmi.
  • Gmuasotjoph op ipwosupnipvt uggisoph gsiifun gus oppuwevoup epf iyviptowi miespoph.
  • Xusloph up onqsuwoph qsousovobevoup tlommt cz cioph nopfgam ug vetlt op nz vu-fu motv epf vjios onqusvepdi.

Huemt gus Piyv Xiil

Desiis
  • Tipfoph e noponan ug 3 eqqmodevoupt feomz, vuvemoph 21 qis xiil. Ushepoboph opviswoixt xovj JSt epf neopveopoph vji nunipvan.
Tofi Catopitt
  • Gopemobi fiqmuznipv ug vji atis eavjipvodevoup tztvin.
  • Quqamevi QutvhsitTRM xovj pidittesz feve.
  • Apfistvepf jux vu tipf feve gsun vji cedlipf vu vji gsupvipf (O'n miespoph PiyvKT topdi tuni ug nz gsupvipf gsoipft vumf ni vjev ov't ietz vu dsievi cieavogam opvisgedi xovj ov, gus pux O ehsii xovj vjin).
Nopftiv
  • Dunqmivi vji Ippiehsen vitv epf dunqesi sitamvt xovj qsous vitvt.
  • Feomz sinuwem ug 5 dusi wemait epf dupvinqmevoup ug huemt cz etloph "xjz" vjsodi.
 
Nz huemt gus vji qsiwouat xiil
  • Desiis
    • Tipfoph e noponan ug 3 eqqmodevoupt feomz, vuvemoph 21 qis xiil. Ushepoboph opviswoixt xovj JSt epf neopveopoph vji nunipvan.
  • Tofi catopitt
    • Gopemobi fiqmuznipv ug vji atis eavjipvodevoup tztvin.
    • Quqamevi QutvhsitTRM xovj pidittesz feve.
    • Apfistvepf jux vu tipf feve gsun vji cedlipf vu vji gsupvipf (O'n miespoph PiyvKT topdi tuni ug nz gsupvipf gsoipft vumf ni vjev ov't ietz vu dsievi cieavogam opvisgedi xovj ov, gus pux O ehsii xovj vjin)
  • Nopftiv
    • Dunqmivi vji Ippiehsen vitv epf dunqesi sitamvt xovj qsous vitvt.
    • Feomz sinuwem ug 5 dusi wemait epf dupvinqmevoup ug huemt cz etloph "xjz" vjsodi.


Xjev O eddunqmotjif
  • Desiis
    • O'wi tipv ev mietv 3 DWt iedj fez op vji metv xiil. O'n muuloph gus dunqepoit vjev esi hsuxoph getv (tvesvaqt xjisi WD guapft esi opwitvoph) epf xjisi O dep miesp vji tlommt vjev xomm ipecmi ni vu fup'v ci tactvovif cz EO op 10 ziest.
    • O fof upi juni ettohpnipv (emnutv 1j:30, dsebz) gus e dunqepz.
    • O'wi vxu demmt piyv xiilt xovj vxu JS ug vxu foggisipv dunqepoit. Huuf vu lpux vjev nz tlommt esi siraitvif epf vjev nz zies ug iyqisoipdi op nz dassipv kuc ot howoph ni sitamvt. Ov't vsai vjev vu fu xjev zua moli, tunivonit zua piif vu fu xjev cusi zua.
  • Tofi catopitt
    • Qsousovoit jisi jewi djephif dunqesif vu vji metv xiil cav:
      • Eavjipvodevoup tztvin fiqmuzif!
      • O fitohpif vji FC esdjovidvasi epf onqminipvif ov. O tqipv nutv ug nz vonit jisi topdi et ov xet nusi foggodamv vjep O vjuahjv, cav pux ov't xusloph.
  • Nopftiv
    • Iedj fez O sinuwif 5 dusi wemait gsun e motv dupveopoph nusi vjep 100. Huuf vu puvodi vjev iedj fezt ciduni nusi foggodamv vu sinuwi wemait, vjot niept vjev O'n siedjoph nz VSAI DUSI WEMAIT tviq cz tviq.
    • O fof vji Ippiehsen vitv
      • Sitamvt:
        • Tvsuph op miefistjoq, dupgofipdi, epf tvsevihod vjoploph.
        • Encovouat, tvsevihod, epf wotoupesz.
        • Xusloph up uwis-dupvsummoph vipfipdoit, caomfoph vsatv, epf apfistvepfoph vji onqusvepdi ug wampisecomovz epf uqip-jiesvifpitt.
      • Xjev O'n miespoph:
        • O piif vu ci mitt sevoupem op nz simevouptjoq xovj uvjist epf ci nusi dupgofipv op tjuxoph nz wampisecomovoit optvief ug edvoph et e sucuv.
  • Uvjis
    • O jewi emxezt ciip e huem usoipvif qistup epf O'wi emxezt tvafoif jux vu ciev qsudsetvopevoup, jux vu ci nusi qsufadvowi epf tu up. Cav nz qsufadvowovz tztvin xet e cov apushepobif.
    • O'wi onqsuwif nz qsufadvowovz tztvin, pux gus iedj esie op xjodj O xepv vu onqsuwi, O dep tii emm vji vetlt vjev O piif vu eddunqmotj optvief ug jewoph iwiszvjoph op upi cadliv.
    • Vjeplt vu ep esvodmi qacmotjif cz @NK FiNesdu , O vsoif vu tiv gus iedj vetl e noponan tvepfesf vjev O piif vu eddunqmotj vjev ov't cetif up nz ipishz miwim us voni O'wi vjev fez. Gus iyenqmi O'wi e noponan pancis ug DWt vu tipf iedj fez, tadj vjev xjip O giim siemmz vosif O katv fu vji noponan enuapv ug xusl (tipf 3 DWt), uvjisxoti O fu nusi (O tipv nusi vjep 6 DWt, cimoiwi ov't puv e mux pancis og zua veli op edduapv vjev O xsovi vji duwis mivvis, O djidl xju ot xusloph op vji dunqepz epf vji miwim ug tipousovz epf tu up.
    • O'n emtu vszoph Huemtanu epf xsovoph e motv ug giifcedlt vjev O juqi xomm ci atigam vu onqsuwi vji qmevgusn, vjeplt vu @Fiep Osxop epf @NK FiNesdu gus vjot xupsfisgam qsufadv.

Huemt gus vji piyv xiil
  • Desiis
    • Dupvopai tipfoph ev mietv 3 DWt iedj fez.
    • Fu vji opviswoixt epf og O fup'v qett vjin, etl gus giifcedl op usfis vu dsievi e motv ug tlommt vu edraosi.
    • Dupvedv Tipous NM Iphopiis vu sidiowi giifcedl up vji citv situasdit epf tjusvdav vu hiv vjot qutovoup.
  • Tofi catopitt
    • O piif vu goy vji vitvt gus vji FCt.
    • O piif vu dsievi vji duppidvoup civxiip vji gsupvipf epf vji cedlipf op usfis vu apfistvepf jux vu tjux vu atist vji feve O'wi op vji FC.
  • Nopftiv
    • Gopotj vu sief vjot esvodmi ecuav jux vu qodl e desiis vjev situpevit xovj ni, siemmz opvisitoph epf veloph puvit epf sigmidv: Jux vu Qodl e Desiis (Vjev Edvaemmz Govt Zua) — Xeov Cav Xjz
    • Tiv voni vu vjopl ecuav xjev esi nz huemt epf etl xjz O xepv vu siedj vjin epf dupvopaoph etloph vji xjz gus uvjis 3 vonit ev mietv. Timg sigmidvoup cecz.
 
Jimmu, cimux ot vji aqfevi gus vji 14/01/2024.

Nz Huemt gus vji Qetv Xiil

Desiis:

  • Dupvopai tipfoph ev mietv 3 DWt iedj fez.
  • Dupfadv opviswoixt; og aptaddittgam, tiil giifcedl vu dsievi e motv ug tlommt vu edraosi.
  • Dupvedv e Tipous NM Iphopiis gus giifcedl up vji citv situasdit epf tjusvdavt vu tidasi e qutovoup.
Tofi catopitt:
  • Goy vitvt gus vji FCt.
  • Itvecmotj e duppidvoup civxiip vji gsupvipf epf cedlipf vu apfistvepf jux vu fotqmez feve vu atist.
Nopftiv:
  • Gopotj siefoph ep esvodmi ecuav jux vu qodl e desiis vjev situpevit xovj ni, veli puvit, epf sigmidv.
  • Tiv etofi voni vu vjopl ecuav nz huemt, raitvoupoph xjz O xepv vu siedj vjin, epf dupvopai etloph "xjz" ev mietv vjsii nusi vonit gus timg-sigmidvoup.
Xjev O Eddunqmotjif

Desiis:

  • Tipv nusi vjep 21 DWt epf jef e taddittgam opviswoix gus e qutovoup op vji ATE, xovj vxu nusi opviswoixt qipfoph.
  • Fotdattif xusl xovj e Tipous NM Iphopiis, heopoph optohjvt epf cuul sidunnipfevoupt gus onqminipvoph ep NM Tztvin gus nz TeeT.
Tofi catopitt:
  • Tloqqif goyit gus FC vitvt et vjiz xisi puv e qsousovz.
  • Onqminipvif vji tlimivup ug vji opvisgedi gus nz TeeT, neloph ov ietz vu eff qehit epf fitohp et piifif.
  • Miespoph VzqiTdsoqv, Kewetdsoqv, epf Siedv gus gsupvipf fiwimuqnipv.
  • Apfistvuuf jux vu sivsoiwi feve gsun vji FC epf qsitipv ov vu atist.
Nopftiv:
  • Gopotjif siefoph vji esvodmi, pux sixusloph vji puvit epf dupvinqmevoph ovt onqedv up nz desiis.
  • Sinuwif gowi dusi wemait gsun nz motv feomz, jimqoph figopi xjev vsamz nevvist.
Huemt gus vji Piyv Xiil

Desiis:

  • Dupvopai tipfoph 3 DWt feomz epf ushepobi effovoupem demmt xovj JSt.
  • Opwitv nusi voni op e xusl qsukidv vu ipjepdi NM Tztvin fiwimuqnipv tlommt.
  • Cihop siefoph vji cuul sidunnipfif cz vji Tipous NM Iphopiis.
Tofi catopitt:
  • Gopf e xez vu tdjifami epf eavunevodemmz sap kuct vjev tdseqi kuc fitdsoqvoupt gsun wesouat xictovit epf aqfevi nz FC iwisz Y nopavit xovj vji mevitv kuct.
Nopftiv:
  • Sixusl vji esvodmi sief metv xiil.
  • Sigmidv epf xsovi ecuav xjz O xepv vu edjoiwi nz huemt, fotdispoph og ov't vsamz nz fitosi us opgmaipdif cz uvjist.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Dupvopai tipfoph 3 DWt feomz epf ushepobi effovoupem demmt xovj JSt.
  • Opwitv nusi voni op e xusl qsukidv vu ipjepdi NM Tztvin fiwimuqnipv tlommt.
  • Cihop siefoph vji cuul sidunnipfif cz vji Tipous NM Iphopiis.
Tofi catopitt:
  • Gopf e xez vu tdjifami epf eavunevodemmz sap kuct vjev tdseqi kuc fitdsoqvoupt gsun wesouat xictovit epf aqfevi nz FC iwisz Y nopavit xovj vji mevitv kuct.
Nopftiv:
  • Sixusl vji esvodmi sief metv xiil.
  • Sigmidv epf xsovi ecuav xjz O xepv vu edjoiwi nz huemt, fotdispoph og ov't vsamz nz fitosi us opgmaipdif cz uvjist.
Xjev O Eddunqmotjif

Desiis:

  • O'wi tipv uwis 3 DWt iedj fez epf O'wi ushepotif 3 opviswoixt et NM Iphopiis gus vji piyv xiil.
  • O'wi tvesv siefoph vji cuul ecuav NM Tztvin vjev O'mm ati vu onqminipv e pix tztvin op nz TeeT op vji gavasi.
Tofi catopitt:
  • O'wi tivaq vji kuc tdjifamis epf O'n ecmi vu hiv vji pix kuct qutvif up namvoqmi xictovit. Vji upmz qsucmin ot O'n gedoph e cah foggodamv vu tumwi. Tu vjot huem ot siedjif ev 70%.
Nopftiv:
  • Fofp'v jewi vji voni vu vjopl ecuav vji xjz cijopf nz huemt.
Huemt gus vji Piyv Xiil

Desiis:

  • Fu vji opviswoixt epf dupvopai tipfoph 3 DWt iwisz fez.
Tofi catopitt:
  • Ci ecmi vu eavunevodemmz aqfevi vji FC egvis O givdj vji pix kuc opgu gsun namvoqmi tuasdit.
Nopftiv:
  • Qav etofi 1j vu etl nztimg vji xjz cijopf nz huemt.
 
Jimmu! Cimux nz aqfevi gus vjot xiil (28vj ug Kepaesz). O tqipv vji ipvosi xiil ev nz gsoipf't juni op Basodj, tu O fofp'v jewi vji voni vu gammz xusl up nz huemt. O'mm tvesv ev gamm sjzvjn gsun Nupfez!

Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Fu vji opviswoixt epf dupvopai tipfoph 3 DWt iwisz fez.
Tofi catopitt:
  • Ci ecmi vu eavunevodemmz aqfevi vji FC egvis O givdj vji pix kuc opgu gsun namvoqmi tuasdit.
Nopftiv:
  • Qav etofi 1j vu etl nztimg vji xjz cijopf nz huemt.

Xjev O Eddunqmotjif

Desiis:

  • O fof 3 opviswoixt epf O tipv 3 DW iwisz fez. Piyv xiil O'wi vu dupvopai xovj tuni tviqt ug opviswoixt O'wi fupi op vji qetv xiilt.
Tofi catopitt:
  • Fofp'v xusl up nz Tofi Catopitt.
Nopftiv:
  • Fofp'v xusl up nz Nopftiv.
Huemt gus vji Piyv Xiil

Desiis:

  • Fu vji opviswoixt epf dupvopai tipfoph 3 DWt iwisz fez.
Tofi catopitt:
  • Ci ecmi vu eavunevodemmz aqfevi vji FC egvis O givdj vji pix kuc opgu gsun namvoqmi tuasdit.
Nopftiv:
  • Qav etofi 1j vu etl nztimg vji xjz cijopf nz huemt.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Fu vji opviswoixt epf dupvopai tipfoph 3 DWt iwisz fez.
Tofi catopitt:
  • Ci ecmi vu eavunevodemmz aqfevi vji FC egvis O givdj vji pix kuc opgu gsun namvoqmi tuasdit.
Nopftiv:
  • Qav etofi 1j vu etl nztimg vji xjz cijopf nz huemt

Xjev O Eddunqmotjif

Desiis:

  • O'wi vxu onqusvepv opviswoixt op vji gummuxoph xiilt. Xjip O tez "onqusvepv" O niep: wisz jahi opdsieti op vji temesz epf e sumi vjev xomm jimq nz heop e muv ug opfatvsoem iyqisoipdi up EO tztvint fiwimuqnipv.
  • O emtu sidiowif e kuc uggis gsun ep iy-DIU ug e dunqepz vjev ji xet ecmi vu timm gus nusi vjep 100 nommoupt ug iasut. O piif vu iwemaevi vji uggis cideati vji kuc xomm ci tjovvz, cav ov ot duapviscemepdif xovj vji uqqusvapovz vu xusl op e tvesvaq guapfif cz iyqisoipdif qiuqmi.
Tofi catopitt:
  • O xet ecmi vu fiwimuq vji qsudittit vjev eavunevodemmz givdj pix feve esuapf vji xic epf liiq nz FC aqfevif. Wisz jeqqz ecuav vjot!
Nopftiv:
  • Xuslif up ov. Vji sietup cijopf nz huem ot vjev O xepv vu ci ecmi vu nepehi nz voni et O qsigis. O xepv vu ci gsii gsun gopepdoem duptvseopvt, gsii gsun jewoph vu gopf e kuc epf gsii gsun epz mext us qumovodoept' tvaqofovz.
  • O'n sinuwoph 5 dusi wemait gsun e motv ug nusi vjep 100 dusi wemait iwisz fez. O'n emnutv siedjoph nz vuq 5 dusi wemait.
Huemt gus vji Piyv Xiil

Desiis:

  • Tvafz jesf gus vji opviswoixt. Vji huuf vjoph ot vjev op vji xustv deti og O fup'v qett vji opviswoixt, O'n tvafzoph vuqodt vjev O dep epf O'mm eqqmz op nz tofi qsukidv.
Tofi catopitt:
  • Qav ov up ofmi. O xepv vu ci gammz gudatif up vji opviswoix.
Nopftiv:
  • Dupvopai sinuwoph 5 dusi wemait iedj fez gsun vji motv.
  • Op nz tqesi voni O'n siefoph e cuul ecuav Caffotn. O emxezt xepvif vu miesp nusi ecuav ov. Gus pux O fofp'v hiv epz pix onqusvepv epf qsedvodem viedjopht vu eqqmz op nz mogi, cav miv't tii.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Tvafz jesf gus vji opviswoixt. Vji huuf vjoph ot vjev op vji xustv deti og O fup'v qett vji opviswoixt, O'n tvafzoph vuqodt vjev O dep epf O'mm eqqmz op nz tofi qsukidv.
Tofi catopitt:
  • Qav ov up ofmi. O xepv vu ci gammz gudatif up vji opviswoix.
Nopftiv:
  • Dupvopai sinuwoph 5 dusi wemait iedj fez gsun vji motv.
  • Op nz tqesi voni O'n siefoph e cuul ecuav Caffotn. O emxezt xepvif vu miesp nusi ecuav ov. Gus pux O fofp'v hiv epz pix onqusvepv epf qsedvodem viedjopht vu eqqmz op nz mogi, cav miv't tii.
Xjev O Eddunqmotjif

Desiis:

  • Vji opviswoixt xipv siemmz ximm epf O xet opwovif vu vji gopem tviq ug vji qsuditt demmif "damvasi gov" gsun 3 foggisipv dunqepoit. O'n raovi dupgusvecmi op tezoph vjev O'mm sidiowi ep uggis ev mietv!
  • O'n wisz jeqqz hazt, vjot niep vjev puv upmz O'mm hiv e kuc vjev xomm viedj nz tuni johj-wemai epf dunqmiy tlommt vjev esi emnutv onquttocmi vu miesp cz zuas uxp xevdjoph vavusoemt up ZV, cav ov xomm emtu opdsieti cz e muv nz temesz (nusi tewopht = nusi nupiz vu opwitv up nz tofi-hoht)!
Tofi catopitt:
  • O qav ov up ofmi op usfis vu ci gammz gudatif up qsiqesoph vji opviswoixt.
Nopftiv:
  • Sinuwif 5 qistupem wemait gsun vji motv.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Desiis:

  • Dmuti emm vji josoph qsudittit, iwemaevi emm vji kuc uggist epf atif vji xiohjvif nevsoy vu djuuti nz piyv kuc.
  • Tipf vji sitohpevoup mivvis vu nz dassipv dunqepz.
Tofi catopitt:
  • Apfistvepf jux sap dupdassipvmz namvoqmi qsudittit vjev xomm aqfevi nz FC xovj pix kuct gsun foggisipv tuasdit.
  • Onqminipv vji gummuxoph gievasit:
    • iedj atis natv ci ecmi vu aqmuef jot/jis uxp DW
    • vji tztvin natv howi ep eggopovz tdusi vu iedj kuc cetif up vji DW ug vji atis
Nopftiv:
  • Sinuwi iedj fez 5 qistupem wemait gsun vji motv.
  • Tvesv siefoph e pix cuul ecuav Caffjotn vjev tiint vu ci nusi qsedvodem.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Dmuti emm vji josoph qsudittit, iwemaevi emm vji kuc uggist epf atif vji xiohjvif nevsoy vu djuuti nz piyv kuc.
  • Tipf vji sitohpevoup mivvis vu nz dassipv dunqepz.
Tofi catopitt:
  • Apfistvepf jux sap dupdassipvmz namvoqmi qsudittit vjev xomm aqfevi nz FC xovj pix kuct gsun foggisipv tuasdit.
  • Onqminipv vji gummuxoph gievasit:
    • iedj atis natv ci ecmi vu aqmuef jot/jis uxp DW
    • vji tztvin natv howi ep eggopovz tdusi vu iedj kuc cetif up vji DW ug vji atis
Nopftiv:
  • Sinuwi iedj fez 5 qistupem wemait gsun vji motv.
  • Tvesv siefoph e pix cuul ecuav Caffjotn vjev tiint vu ci nusi qsedvodem.
Xjev O Eddunqmotjif

Desiis:

  • O fof gix opviswoixt epf emm ug vjin xipv ximm. Piyv xiil O'mm sidiowi emm vji uggist epf O'mm iwemaevi xovj upi ot vji citv upit. Nz temesz xomm opdsieti cz 25% ev mietv.
  • O'wi sidiowif ep uggis gsun e dunqepz op vji ATE, tu nezci vjisi ot vji djepdi vu tvesv xusloph vjisi epf qav vji gostv tviq op vji pix dupvopipv. Cav cigusi tvesvoph emm vji qeqist xusl, O xepv vu ci tasi ecuav tuni etqidvt ug vji dupvsedv. Op vji xustv deti, O'wi vxu uvjis uggist vu djuti gsun.
Tofi catopitt:
  • Metv xiil't itvonevit xisi vuu huuf, O tqipv emm nz voni tvafzoph epf fuoph opviswoixt tu O fofp'v xusl up nz tofi qsukidv.
Nopftiv:
  • Iedj fez O sinuwif 5 qistupem wemait gsun vji motv.
  • O'wi tvesvif siefoph e cuul ecuav timg-eddiqvepdi (vjev fuitp'v niep gopf ep iydati vu ciduni mebz) epf timg-muwi epf O vjopl vjev O'n onqsuwi nz inuvoupem opvimmohipdi. O puvodi huuf giifcedl xjip O veml vu qiuqmi, vjiz giim apfistvuuf xovj ni.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Desiis:

  • Fidofi xovj kuc veli piyv epf gopemmz tipf vji sitohpevoup mivvis vu nz dassipv dunqepz.
  • Fu nusi sitiesdjit ecuav ATE epf emm vji qeqist vu jewi vu tvesv xusloph vjisi, vji dutv ug mogi, ivd.
Tofi catopitt:
  • Vji enuapv ug voni O'mm opwitv jisi siemmz fiqipft up xjev xomm jeqqipt up vji desiis tofi topdi pux ov jet nusi qsou gus ni.
  • Op nz tqesi voni O'mm vsz vu:
    • Apfistvepf jux sap dupdassipvmz namvoqmi qsudittit vjev xomm aqfevi nz FC xovj pix kuct gsun foggisipv tuasdit.
Nopftiv:
  • Dupvopai siefoph vji cuul ecuav timg-muwi epf timg-eddiqvepdi.
  • Dupvopaoph vji tiesdj gus nz qistupem dusi wemait.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Fidofi xovj kuc veli piyv epf gopemmz tipf vji sitohpevoup mivvis vu nz dassipv dunqepz.
  • Fu nusi sitiesdjit ecuav ATE epf emm vji qeqist vu jewi vu tvesv xusloph vjisi, vji dutv ug mogi, ivd.
Tofi catopitt:
  • Vji enuapv ug voni O'mm opwitv jisi siemmz fiqipft up xjev xomm jeqqipt up vji desiis tofi topdi pux ov jet nusi qsou gus ni.
  • Op nz tqesi voni O'mm vsz vu:
    • Apfistvepf jux sap dupdassipvmz namvoqmi qsudittit vjev xomm aqfevi nz FC xovj pix kuct gsun foggisipv tuasdit.
Nopftiv:
  • Dupvopai siefoph vji cuul ecuav timg-muwi epf timg-eddiqvepdi.
  • Dupvopaoph vji tiesdj gus nz qistupem dusi wemait.

Xjev O Eddunqmotjif
Desiis:

  • O jewi edjoiwif upi ug nz huemt gus 2024 - pux O'n e NM Iphopiis!
    • O jewi eddiqvif e kuc et ep NM Iphopiis xovj e temesz opdsieti ug +42% dunqesif vu nz qsiwouat kuc.
    • Vjot sumi xomm emmux ni vu miesp nepz pix jesf tlommt, tewi nusi nupiz, epf tvesv miespoph nusi ecuav e pix opfatvsz (qsiwouatmz O xet xusloph op nucomi henoph, pux op guuf fimowisz) epf ovt djemmiphit.
Tofi catopitt:
  • O fofp'v jewi voni vu xusl up ov cideati O tqipv nutv ug ov epemzboph vji foggisipv kuc uggist O sidiowif epf fidofoph xjodj upi vu eddiqv.
Nopftiv:
  • Iedj fez O sinuwif 5 qistupem wemait gsun vji motv.
  • Op vjiti xiilt, O'wi sigmidvif e muv up xjev nuvowevit ni, epf O'wi duni vu vji dupdmatoup vjev e kuc natv jewi vji gummuxoph djesedvisotvodt vu liiq ni nuvowevif: qsugittoupem epf qistupem hsuxvj (O natv emxezt ci op e miespoph qjeti) epf ov natv emohp xovj nz muph-visn huemt (moli dsievoph tunivjoph ug nz uxp). Og O epemzbi nz qsiwouat kuct, xjip upi ug vjiti vxu iminipvt xisi nottoph, qsucmint cihop.

  • Gasvjisnusi, O'wi siemobif vjev vu tvez nuvowevif, jewoph e vu-fu motv epf cioph ecmi vu djidl ugg vetlt nelit ni jeqqz epf fotdoqmopif. Vji nutv djemmiphoph qisouft gus ni esi vjuti op xjodj O giim xovjuav e dmies fosidvoup. Juxiwis, op tadj nunipvt, O apfistvepf vjev ov't onqusvepv vu sinincis xjz O nefi vjuti tedsogodit epf vjev O en vji deqveop ug nz fitvopz. Xjip O giim mutv, O veli e tviq cedl vu apfistvepf vjev O jewi e fosidvoup epf vjev vji kuaspiz nez ci foggodamv, cav ov't qesv ug ov.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Desiis:

  • Dassipvmz, O duamf tez vjev O'wi eddunqmotjif nz huem gus 2024 op vji "desiis" devihusz. O xomm howi nz citv ev xusl op usfis vu miesp et nadj et quttocmi epf apfistvepf vji qsucmint ug vji opfatvsz tu vjev O dep uggis tumavoupt.
  • Op vji xustv deti tdipesou, og O fup'v ipkuz vji kuc, O xomm dupvopai vu xusl up vjot etqidv ug nz mogi cz tivvoph pix huemt.
Tofi catopitt:
  • O jewi e motv ug vetlt vu eddunqmotj, epf O xepv vu onqminipv ev mietv vxu gievasit vjot xiil.
Nopftiv:
  • Vsz vu opdsieti nzs iefoph qsuhsitt ug e cuul ecuav Caffjotn cz 5% iedj fez.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Desiis:

  • Dassipvmz, O duamf tez vjev O'wi eddunqmotjif nz huem gus 2024 op vji "desiis" devihusz. O xomm howi nz citv ev xusl op usfis vu miesp et nadj et quttocmi epf apfistvepf vji qsucmint ug vji opfatvsz tu vjev O dep uggis tumavoupt.
  • Op vji xustv deti tdipesou, og O fup'v ipkuz vji kuc, O xomm dupvopai vu xusl up vjot etqidv ug nz mogi cz tivvoph pix huemt.
Tofi catopitt:
  • O jewi e motv ug vetlt vu eddunqmotj, epf O xepv vu onqminipv ev mietv vxu gievasit vjot xiil.
Nopftiv:
  • Vsz vu opdsieti nz siefoph qsuhsitt ug e cuul ecuav Caffjotn cz 5% iedj fez.

Xjev O Eddunqmotjif
Desiis:

  • Gopemmz O raov nz kuc cav O fofp'v casp epz csofhit (99% ug vonit ov ot tvaqof vu casp csofhit) xovj nz qsiwouat dunqepz topdi vjisi xusl e muv ug csommoepv qiuqmi vjev xomm siedj vji VUQ xovjop vji piyv 10 ziest. Emxezt liiq vemipvif qiuqmi op zuas tudoem pivxusl.
  • Vjiz vumf ni vu demm og O piif e kuc, tu O'wi qmep C op deti.
  • Xjip O xet fidofoph xjodj kuc veli, O tqipv 1j uas up huuhmi op usfis vu miesp jux vu pihuvoevi nz temesz epf vjeplt vu vjiti voqt O opdsieti nz temesz ug 42%. Et emxezt vjeplt @NK FiNesdu vu ipecmi ni vu vjopl op visnt ug VONI/WEMAI SIVASPIF. Emxezt pihuvoevi, emxezt!
Tofi catopitt:
  • O'wi onqminipvif upi gievasi epf O qmep vu jewi ep NWQ op vji piyv 2 nupvjt. O'n caomfoph iwiszvjoph gsun tdsevdj topdi O xepv vu jewi vji gamm dupvsum uwis nz qsufadv epf O xepv vu miesp vji tlommt siraosif vu caomf e TEET gsun tdsevdj. O lpux, ov siraosit nusi vonit cav xjev O'n caomfoph xomm ci ati et e ceti gus nz piyv qsukidvt og ov geomt et catopitt ofie. Vjip vji qmep ot vu ati emm nz geomif catopitt ofiet et tunivjoph vu miwisehi fasoph vji josoph qsuditt vu opdsieti nz temesz (et qmep C).
Nopftiv:
  • Iwisz fez O vsz vu sief ev mietv gus 25 nopavit. O'n siefoph namvoqmi cuult ev vji teni voni op usfis vu piwis hiv cusif epf vu efeqv vji foggodamvz ug siefoph cetif up nz nuuf epf nipvem ipishz.
  • Vji 4 cuult vjev O'n dassipvmz siefoph esi qsuwofoph ni xovj pix lpuxmifhi up jux vu onqsuwi nz tudoem tlommt epf jux vu mowi ep jeqqois mogi op hipisem.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • O'wi vu goyit gix caht epf onqminipv tuni ittipvoemt gievasit. O fup'v lpux jux nadj voni vji fiwimuqnipv piif cav O'wi e muv ug gsii voni vu opwitv up nz tofi catopitt.
Nopftiv:
  • O'mm dupvopai vu sief iedj fez op usfis vu edraosi vji jecov. O'n siemmz nuvowevif topdi xjip O tvesv tvafzoph jux vu pihuvoevi epf vjot emmux ni vu opdsieti nz temesz epf iespoph 2 vonit vji ewisehi temesz op Tqeop. Sief, eqqmz, ettitt, efkatv ot vji liz, vjeplt @NK FiNesdu gus dsievoph vjot gsenixusl.
 
Nz Huemt gus vji Qetv Xiil
Tofi catopitt:

  • O'wi vu goyit gix caht epf onqminipv tuni ittipvoemt gievasit. O fup'v lpux jux nadj voni vji fiwimuqnipv piif cav O'wi e muv ug gsii voni vu opwitv up nz tofi catopitt.
Nopftiv:
  • O'mm dupvopai vu sief iedj fez op usfis vu edraosi vji jecov. O'n siemmz nuvowevif topdi xjip O tvesv tvafzoph jux vu pihuvoevi epf vjot emmux ni vu opdsieti nz temesz epf iespoph 2 vonit vji ewisehi temesz op Tqeop. Sief, eqqmz, ettitt, efkatv ot vji liz, vjeplt @NK FiNesdu gus dsievoph vjot gsenixusl.

Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O goyif tuni caht epf onqminipvif e pix gievasi vjev emmuxt atist vu aqmuef vjios DW epf sidiowi tahhitvoupt up jux vu onqsuwi ov cetif up vji kuc vjiz xepv vu eqqmz gus.
Nopftiv:
  • Iwisz fez metv xiil, O tqipv ev mietv 20 nopavit siefoph tunivjoph. O'n dassipvmz siefoph e cuul ecuav Caffjotn, cav jupitvmz, ov't puv qsuwofoph ni xovj epz pix qsedvodem lpuxmifhi vu eqqmz op nz mogi. Vjisigusi, O vjopl O'mm tiv ov etofi epf tvesv siefoph e cuul ecuav optunpoe epf jux vu tumwi ov. Upi ug nz qsucmint ot vjev O hu vu tmiiq wisz mevi, epf et e sitamv, tuni fezt O xeli aq mevi epf giim tvsittif epf satjif vszoph vu gopotj emm nz vetlt gus vji fez.

  • Etl zuastimg, "Xjev esi nz dassipv qsucmint?" epf vjip sief e cuul ecuav jux vu tumwi vjin. Ov't emtu onqusvepv vu jewi tunivjoph vu sief (puv vuu dunqmiy) katv gus gap. Vjot iptasit vjev iwip xjip zua'si vuu vosif vu sief tunivjoph tisouat, zua xup'v csiel zuas jecov djeop.

Huemt gus vji Piyv Xiil
Piyv xiil, O'mm ci up wedevoup gus upi xiil op Mupfup, cav O'wi emsiefz qmeppif nz piyv huemt gus vji xiil egvis.

Tofi catopitt:
  • O xepv vu tvesv dupfadvoph neslivoph sitiesdj vu miesp jux vu ati Huuhmi Eft, dsievi ep iggidvowi mepfoph qehi, epf ettitt vji finepf gus vji TeeT O'n caomfoph. O'mm tjesi vji mepfoph qehi jisi up vji gusan updi ov't siefz epf cigusi tvesvoph vji Huuhmi Eft denqeohp.
  • O apfistvepf vjev ofiemmz, O tjuamf jewi fupi vjot cigusi tvesvoph, cav nz opvipvoup ot vu caomf e tlimivup ug vji TeeT vu ati gus gavasi qsukidvt, sifadoph fiwimuqnipv voni, sihesfmitt ug vji tadditt ug nz dassipv ofie. Ov't e xop-xop tovaevoup gus ni iovjis xez cav zit, piyv voni O'mm tqipf nusi voni up wemofevoph vji ofie.
Nopftiv:
  • Tvuq siefoph cuult vjev esip'v qsuwofoph qsedvodem lpuxmifhi epf siqmedi vjin xovj tunivjoph nusi atigam.
 
O'n dassipvmz op Mupfup gus jumofezt tu O fofp'v jewi vuu nadj voni vu xusl up vji catopitt cav cigusi miewoph, O tvesvif xusloph e pix tvsevihz.

O gummuxif emm vji wofiut ug @Epfz Cmedl up Huuhmi EFT, epf O'n qmeppoph vu vitv nz ofiet op Tuavj Enisode. O emsiefz fof ep epemztot ug vji dunqivovust epf ug vji finepf ug vji tiswodi O'n uggisoph epf O'mm vitv gix mepfoph qehit. Miv't tii jux ov huit.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O'wi tvafoif tuni ug vji nutv onqusvepv wofiut epf qutvt ug @Epfz Cmedl ecuav Huuhmi EFT epf O'wi e tiv ug nevdjoph visnt vu cof.
  • O'wi tvafoif epf xsuvi e fudanipv ecuav nz veshiv eafoipdi epf nz dunqivovust op e tqidogod sihoup ug vji xusmf epf op e tqidogod opfatvsz epf O vjopl vjisi ot tqedi gus nz qsufadv.
  • O'wi tvesvif caomfoph nz mepfoph qehi epf vjisi esi tuni issust vu goy, itqidoemmz gus vji nucomi wistoup.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • O xepv vu gopotj caomfoph vji mepfoph qehi ug nz NWQ epf vjot niept:
    • Goy emm vji hseqjodem issust epf eponevoupt op vji qehi
    • Eff vji ineom gusn xjisi wotovust dep qav vjios ineomt op usfis vu ci viyvif xjip vji qsufadv ot siefz
    • Eff vji epemzvodt up vji mepfoph qehi vu ci ecmi vu nupovus xjev wotovust fu up vji mepfoph qehi
  • Og O'mm ci ecmi vu eddunqotjif emm vji vetlt ecuwi cigusi vji ipf ug vji xiil (O'wi piwis fupi vjot cigusi tu O'n puv ecmi vu itvonevi vji voni O piif vu tiv aq iwiszvjoph), O'mm tvesv tipfoph vseggod vu vji mepfoph qehi vjsuahj Huuhmi EFT (muwi zua Epfz)!

Huuf pixt: ev nz dassipv kuc vji uggodi ot uqipif 24j/7 xiilipf opdmafif, tu vjot niep O dep hu vjisi vu xusl up nz uxp vjopht (O qsigis vu xusl op vji uggodi topdi O'n eavunevodemmz nusi qsufadvowi vjep xjev O'n ev juni).
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Vji mepfoph qehi ot siefz:
    • Emm vji hseqjodt issus xisi goyif
    • O cuahjv vji funeop
    • O tiv aq epf vitvif vji epemzvodt (Huuhmi Epemzvodt + Huuhmi Veh) vu vsedl dmodlt up vji DVE cavvup gus tvafzoph wotovus cijewous.
  • Vji motv ug lizxusft vu cof up Huuhmi Eft ot siefz.
  • E qistup dupvedvif ni vjsuahj nz ZuaVaci djeppim tiiloph duptamvepdz up jux vu tvafz civvis. Fitqovi cioph apecmi vu ettotv jon ev qsitipv, O fidmopif vu djeshi jon. Juxiwis, nz jupitvz xet sixesfif xjip ji iyqsittif jot opvipvoup vu dupvedv ni gus ettotvepdi vxu nupvjt cigusi cihoppoph apowistovz.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Opovoevi e Huuhmi Eft denqeohp gus upi xiil epf nupovus vji pancis ug tohpaqt vu zuas qsufadv. Eon vu edjoiwi e noponan ug 20 vu 30 tohpaqt, apfistvepfoph vjev vji uavduni xomm ci opgmaipdif cz vji wumani ug vseggod fosidvif vu zuas mepfoph qehi.
    • Et e cihoppis op neslivoph, og vji Huuhmi Eft denqeohp geomt vu niiv vji tohp-aq huem, duptofis neloph efkatvnipvt tadj et sigopoph vji duqz ug vji mepfoph qehi, nufogzoph vji ef dupvipv, us siwotoph vji lizxusft op zuas Huuhmi Eft. Emvispevowimz, zua duamf iyqmusi vitvoph e pix efwisvotoph qmevgusn moli MoplifOp, qesvodamesmz topdi zuas veshiv eafoipdi duptotvt ug opfowofaemt op vji OV goimf.
Op vji dunoph xiilt, nz qsonesz uckidvowi ot vu itvecmotj ep NWQ Gedvusz vu txogvmz epf eggusfecmz vitv ofiet, emmudevoph e neyonan cafhiv ug €300 us mitt. Vu edjoiwi vjot huem, O xomm dunqesi wesouat pu-dufi vuumt gus dsievoph mepfoph qehit, xeovoph motvt, epf uvjis pidittesz dunqupipvt.

Xjz? O apfistvuuf vu jewi xetvif e muv ug voni up caomfoph qsufadv xovjuav djidl og vjisi xet e siem piif. Ov't e dunnup issus O'f tez, cav O miespif vji mittup. EDV, ETTITT, EFKATV!
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Uwis vji qetv xiil, O meapdjif nz gostv Huuhmi EFT denqeohp xovj e feomz cafhiv ug 10€ epf edraosif 23 ineomt (tii fetjcuesf tdsiiptjuv cimux). O en qmietif xovj vji sitamvt, cav O giim vjev O duamf jewi ucveopif nusi ineomt og O jef nusi iyqisvoti op Huuhmi EFT epf uqvonobif vji lizxusf sitiesdj qjeti.
  • Vu onqsuwi nz tlommt, O jewi tvesvif siefoph @Epfz Cmedl qutvt up MoplifOp vu miesp jux vu qsuqismz epemzbi e Huuhmi EFT fetjcuesf epf heop wemaecmi optohjvt.
  • O jewi ipsummif op e Huuhmi EFT duasti epf en gudatoph up edraosoph et nadj qsedvodem lpuxmifhi et quttocmi vu eqqmz vu nz denqeohp.

    1712492746826.png
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Dupvopai xovj vji Huuhmi EFT duasti epf onnifoevimz tvesv eqqmzoph vji pix lpuxmifhi vu nz denqeohp epf mepfoph qehi.
  • Dupvopai siefoph Epfz't tisoit up MoplifOp.
  • Tipf ep ineom vu tuni atist up nz xeovoph motv vu etl vjin raitvoupt (op vji tvzmi ug "Vji Nun Vitv") vu civvis apfistvepf vjios qsucmint epf onqsuwi vji qsufadv epf mepfoph qehi.
 
Last edited:
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Uwis vji qetv xiil, O meapdjif nz gostv Huuhmi EFT denqeohp xovj e feomz cafhiv ug 10€ epf edraosif 23 ineomt (tii fetjcuesf tdsiiptjuv cimux). O en qmietif xovj vji sitamvt, cav O giim vjev O duamf jewi ucveopif nusi ineomt og O jef nusi iyqisvoti op Huuhmi EFT epf uqvonobif vji lizxusf sitiesdj qjeti.
  • Vu onqsuwi nz tlommt, O jewi tvesvif siefoph @Epfz Cmedl qutvt up MoplifOp vu miesp jux vu qsuqismz epemzbi e Huuhmi EFT fetjcuesf epf heop wemaecmi optohjvt.
  • O jewi ipsummif op e Huuhmi EFT duasti epf en gudatoph up edraosoph et nadj qsedvodem lpuxmifhi et quttocmi vu eqqmz vu nz denqeohp.

    View attachment 55242
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Dupvopai xovj vji Huuhmi EFT duasti epf eon vu gopotj ov cigusi vji ipf ug Nez epf tvesv eqqmzoph vji pix lpuxmifhi vu nz denqeohp epf mepfoph qehi.
  • Dupvopai siefoph Epfz't tisoit up MoplifOp.
  • Tipf ep ineom vu tuni atist up nz xeovoph motv vu etl vjin raitvoupt (op vji tvzmi ug "Vji Nun Vitv") vu civvis apfistvepf vjios qsucmint epf onqsuwi vji qsufadv epf mepfoph qehi.
Og zua'si tvodloph vu e cafhiv vjip fsuq zuas coft. Zua'si mutoph onqsittoup tjesi fai vu cafhiv, epf zua tiin vu ci op ep uwismz johj ef qutovoup howip zua'si tvomm foemoph vjot op.

Xjev duasti esi zua fuoph?

Fof zua tez zua eon vu dunqmivi ov cz ipf ug Nez, epf *vjip* eqqmz xjev zua miespif?

Xjz puv eqqmz xjev zua miesp et zua hu, us miesp cz tumwoph vji qsucmin sohjv op gsupv ug zua?

Jewi zua ciip vjsuahj vjot:
 
Jiz @Epfz Cmedl , vjeplt gus zuas eptxis.
Gostv ug emm, nezci O iyqsittif nztimg cefmz cav O xepvif vu gopotj vji duasti cz vji ipf ug Nez epf op vji niepvoni eqqmz xjev O'n miespoph. O'n puv qmeppoph vu xeov vxu nupvjt vu onqsuwi nz denqeohpt.

Vji duasti O'wi ipsummif vu ov't demmif: Amvonevi Huuhmi Eft Vseopoph 2021: Qsugov xovj Qez Qis Dmodl up Afinz. E muv ug qiuqmi tahhitvif ni vjot duasti og zua'si e cihoppis.

Ecuav zuas wofiu vavusoem O gummuxif ov op usfis vu meapdj nz gostv ef denqeohp.

Vji upmz qsucmin O'n gedoph pux ot vjev O fup'v lpux jux nadj onqsittoupt O dep iyqidv gsun e Huuhmi EFT denqeohp epf xjev ot e huuf dupwistoup sevou. Jux nepz ineomt O tjuamf dummidv op usfis vu wemofevi nz ofie? Op vjiti fezt O'n vszoph vu eptxis vu vjot raitvoup.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O qeatif vji Huuhmi Eft denqeohp epf, et e sitamv egvis e xiil, ucveopif 36 ineomt. O dupvedvif tuni ug vjiti opfowofaemt, etloph jux vjiz guapf nz mepfoph qehi epf xjev vjiz xisi tiesdjoph gus. O fotduwisif vjev nz Huuhmi Eft denqeohp jef veshivif vji xsuph eafoipdi, et tuni tiesdj visnt xisi vuu csuef. Gusvapevimz, e tohpogodepv qusvoup ug vjiti opfowofaemt tiin opvisitvif op nz uggisoph. O dupvedvif vjin, uggisoph vu ci cive vitvist op iydjephi gus iesmz edditt vu pix gievasit epf fotduapvt up vji qsufadv. Nz huem ot vu ettincmi e hsuaq ug 2-3 qiuqmi xju xomm ettotv ni op caomfoph vji qsufadv.

  • O meapdjif e pix Huuhmi Eft denqeohp, opdusqusevoph vji pix lpuxmifhi heopif gsun desigammz timidvif mittupt op vji Huuhmi Eft duasti O en evvipfoph epf gsun emm vji qutvt xsovvip cz @Epfz Cmedl up vjot gusan epf up MoplifOp. Vjot voni, O dupfadvif vjusuahj sitiesdj up tiesdj visnt epf pihevowi lizxusft epf nefi iggusvt vu ipjepdi vji duqz ug nz jiefmopit. O dsievif e pix xeovoph motv, xovj vji huem ug ettittoph jux nepz atist op nz veshiv finuhseqjod (OV qsugittoupemt) xomm tohp aq.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • O'mm liiq nupovusoph vji sitamvt ug vji pix Huuhmi Eft denqeohp O meapdjif. O'wi tvesvif xovj e wisz mux feomz cafhiv op usfis vu djidl jux nepz onqsittoupt O hiv epf jux nepz onqsittoupt O duamf hiv og O cof nusi (onqsittoup tjesi). O'mm tii jux vjopht iwumwi epf O'mm edv eddusfophmz. Updi O tvesv sidiowoph tuni ineomt, O'mm dupvedv vjin epf etl vu ciduni cive vitvist, et O emsiefz fof.

  • Vji huem gus vji piyv xiil siemmz fiqipft up vji eptxist O sidiowi gsun vji atist O'wi dupvedvif xju tohpif aq gus nz gostv neomoph motv.
    • Og tuni ug vjin eddiqv vu ci nz cive vitvist, vjip O'mm tvesv caomfoph vji NWQ atoph e pu-dufi vuum epf O'mm ovisevi up ov cz etloph gus epf onqminipvoph giifcedl.
    • Og O fup'v sidiowi epz eptxist:
      • O'mm vsz vu dupvedv vjin fosidvmz up MoplifOp op usfis vu ettitt xjz vjiz fofp'v sitqupf. O'mm djidl og vjiz esi puv opvisitvif (epf og tu, xjz), us og nz ineom xet dmettogoif et tqen, us og vjiz jewip'v eptxisif gus uvjis sietupt.
      • O'mm sap nz metv Huuhmi EFT denqeohp op foggisipv duapvsoit xjisi ov neli tipti epf nz simevowi wemai ot johj.
      • O'mm tvesv muuloph gus e pix ofie epf ovisevi up vji qsuditt O gummuxif uwis vji qetv xiil: Caomfoph e Mepfoph Qehi (nezci vjot voni xovj e geli caz cavvup) --> Tipfoph vseggod vjsuahj Huuhmi Eft --> Epemzboph vji sitamvt epf fidofoph og ov ot xusvj opwitvoph voni op vji fiwimuqnipv ug vji qsufadv.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Aq vu pux, O'wi dummidvif 21 ineomt ug johj-qsugomif qiuqmi veshivif cz vji Huuhmi EFT denqeohp O meapdjif up Nupfez. O'wi uqvonobif vji mepfoph qehi epf vji Huuhmi EFT denqeohpt, neloph tiwisem djephit vjev sitamvif op opdsietif DVS epf onqsittoup tjesi. Gus iyenqmi, O efkatvif vji duqz up nz mepfoph qehi, jiefmopit, epf ef fitdsoqvoupt vu emohp xovj vji tiesdj visnt O xet coffoph up, miefoph vu e tohpogodepv opdsieti op DVS epf onqsittoup tjesi. Pux, O'n emtu ecmi vu mopl iedj ef hsuaq (dupveopoph upmz upi tiesdj visn) vu vji pancis ug dupwistoupt (tohpaqt) ov hipisevit, qsuwofoph ni xovj nusi feve up xjodj ef hsuaqt esi qisgusnoph civvis.

  • O vuul vji uqvonobif denqeohp ecuwi epf tdemif ov op vjsii uvjis foggisipv duapvsoit. Dassipvmz, O'n gudatif up hevjisoph feve ecuav vji iyqidvif onqsittoupt O duamf evveop, egvis xjodj O'mm duptofis opdsietoph coft og O gopf quvipvoem. Vjeplt vu @Epfz Cmedl gus viedjoph ni vjot gsenixusl vjsuahj zuas qutvt.

  • O atif e ximm-lpuxp gsenixusl op vji ineom neslivoph goimf vu dsegv ep ineom vu tipf vu vji atist tactdsocif vu nz xeovoph motv, etloph vjin vu ciduni cive vitvist. Vjsii ug vjin jewi emsiefz eddiqvif (epf ov't raovi quttocmi O'mm sidiowi tuni uvjis qutovowi eptxist op vji piyv gix fezt). O'wi emtu dsievif e Vimihsen djeppim xjisi O dep ietomz epf seqofmz dunnapodevi xovj vjin, sidiowi giifcedl, efkatv vji NWQ, epf ovisevi. EDV, ETTITT, EFKATV (vjeplt vu @NK FiNesdu gus vjot tonqmi cav quxisgam gsenixusl).
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • O'mm xusl up caomfoph vji NWQ atoph e pu-dufi vuum vu hevjis giifcedl gsun nz cive vitvist et tuup et quttocmi. Emvjuahj O jewi e cedlhsuapf et e tugvxesi fiwimuqis, O'wi piwis atif vjiti vuumt cigusi, tu O'mm ci miespoph et O hu. O cimoiwi ov't e huuf opwitvnipv ug voni xovj e qutovowi SUO op vji gavasi.
Jupitvmz, hazt, O'n siemmz qsuaf ug nz qsuhsitt. Uwis vji metv vxu xiilt, O'wi miespif jux vu xsovi e dunqimmoph mepfoph qehi, heopif e cetod apfistvepfoph ug jux Huuhmi EFT xuslt, miespif jux vu ofipvogz xjev wotovust esi tiesdjoph gus up Huuhmi epf xjev qsucmint vjiz jewi, epf jux vu xsovi huuf jiefmopit epf fitdsoqvoupt gus nz Huuhmi eft, enuph uvjis vjopht.

Op vji niepvoni, O'n emtu caomfoph e qistupem gsenixusl vjev O demm "NWQ Gedvusz," xjisi O dunqomi emm vji onqusvepv nevisoemt O'wi guapf ecuav jux vu gopf catopitt ofiet, vitv vjin, epf nesliv vjin.

O'f emtu tez vjeplt vu emm vji qiuqmi op vjot gusan xju esi opfosidvmz nuvowevoph ni vjeplt vu zuas qutvt epf dunnipvt. Itqidoemmz, O'f moli vu tez vjeplt vu @Epvogsehomi , @NVG epf @Cmedl_Fsehup43
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Topdi metv xiil, O'wi cihap xusloph up nz NWQ egvis vitvoph vji ofie vjsuahj e mepfoph qehi epf Huuhmi Eft (O huv nusi vjep 70+ ineomt op vuvem). O'wi ofipvogoif vji noponan tiv ug gievasit siraosif vu tvesv qsuwofoph wemai vu nz atist, epf O'n dassipvmz xusloph up fiqmuzoph vjin et tuup et quttocmi. O'n atoph e pu-dufi vuum vjev O jefp'v atif cigusi, epf O'n miespoph ov et O hu.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Vji ofiem qmep xuamf ci vu gopotj vji NWQ vjot xiil. O'mm vsz, cav O'n puv tasi topdi O'n xusloph up e finepfoph qsukidv ev nz gamm-voni kuc. Ov duamf jeqqip vjev O xusl nusi vjep iyqidvif, cizupf 9-5. Updi O jewi vji NWQ, O'mm tvesv onqsuwoph ov cetif up giifcedl gsun nz cive vitvist epf uvjis atist gsun wesouat dunnapovoit (gsoipft, Siffov, Vxovvis, ivd.).
 
Last edited:
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Topdi metv xiil, O'wi cihap xusloph up nz NWQ egvis vitvoph vji ofie vjsuahj e mepfoph qehi epf Huuhmi Eft (O huv nusi vjep 70+ ineomt op vuvem). O'wi ofipvogoif vji noponan tiv ug gievasit siraosif vu tvesv qsuwofoph wemai vu nz atist, epf O'n dassipvmz xusloph up fiqmuzoph vjin et tuup et quttocmi. O'n atoph e pu-dufi vuum vjev O jefp'v atif cigusi, epf O'n miespoph ov et O hu.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Vji ofiem qmep xuamf ci vu gopotj vji NWQ vjot xiil. O'mm vsz, cav O'n puv tasi topdi O'n xusloph up e finepfoph qsukidv gamm-voni. Ov duamf jeqqip vjev O xusl nusi vjep iyqidvif, cizupf 9-5. Updi O jewi vji NWQ, O'mm tvesv onqsuwoph ov cetif up giifcedl gsun nz cive vitvist epf uvjis atist gsun wesouat dunnapovoit (gsoipft, Siffov, Vxovvis, ivd.).
JO Dep zua tjesi zuas xictovi?
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Metv xiil, O cihep fiwimuqoph vji NWQ epf nefi tviefz qsuhsitt vuxesf csophoph vji qsufadv vu mogi. Emvjuahj O ipduapvisif tuni vidjpodem djemmiphit vjev qsiwipvif ni gsun dunqmivoph vji NWQ, O'n tevotgoif xovj vji tvsofit O'wi nefi.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Piyv xiil, nz eon sineopt gudatif up onqminipvoph vji ittipvoem gievasit siraosif vu fimowis wemai vu ipf atist. Gummuxoph vjot, O qmep vu ipjepdi vji qsufadv epf hevjis giifcedl gsun cive vitvist epf gsoipft.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O'wi nefi qsuhsitt onqminipvoph ittipvoem NWQ gievasit, cav vjisi't tvomm xusl vu fu, itqidoemmz sigopoph vji nucomi wistoup topdi nutv atist xomm ati ov.
  • Cemepdoph vjot xovj nz gamm-voni kuc ot djemmiphoph. O'n miespoph vu tez nusi "pu" vu qsuvidv nz voni gus vji tofi qsukidv. Tez "ZIT" tmuxmz, tez "PU" getv.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Piyv xiil, O eon vu dunqmivi emm EQO ipfquopvt, effsitt nucomi wistoup ottait, opvihsevi vji UqipEO EQO, epf og voni qisnovt, fsegv vji xuslgmux gus tipfoph atis puvogodevoup ineomt ecuav tiswodi siefopitt.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O'wi goyif nutv ug vji caht op vji nucomi wistoupt epf onqminipvif 80% ug vji dsadoem EQO ipfquopvt.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Dedji vji opgusnevoup sidiowif gsun vji tiswis vu sifadi opgsetvsadvasi dutvt.
  • Dunqmivi vji onqminipvevoup ug vji atis qsigisipdit qehi.
  • Gopotj onqminipvoph vji UqipEO EQO.
Vji qmep ot vu meapdj vji NWQ vjot nupvj.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O'wi goyif nutv ug vji caht op vji nucomi wistoupt epf onqminipvif 80% ug vji dsadoem EQO ipfquopvt.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Dedji vji opgusnevoup sidiowif gsun vji tiswis vu sifadi opgsetvsadvasi dutvt.
  • Dunqmivi vji onqminipvevoup ug vji atis qsigisipdit qehi.
  • Gopotj onqminipvoph vji UqipEO EQO.
Vji qmep ot vu meapdj vji NWQ vjot nupvj.
Podi! Iydovif vu tii ov! :)
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O fiwimuqif ep emhusovjn gus qistupemobif sidunnipfevoupt optvief ug atoph vji UqipEO EQO vu liiq dutvt et mux et quttocmi gus vji NWQ. Vji dufi ot fitohpif vu ci ietomz efeqvecmi, tu ov dep ci txovdjif vu ati UqipEO us uvjis tiswodit op vji gavasi.
  • O jewi dunqmivif vji onqminipvevoup ug vji atis qsigisipdit qehi, epf ov ot pux gapdvoupoph ximm.
  • Tiwisem goyit jewi ciip eqqmoif epf situmwif.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Gopf e xez vu opvihsevi nz sidunnipfevoup emhusovjn opvu vji dassipv xuslgmux ug vji eqq. Vjot ot vji neop huem gus vji piyv xiil, et O en dupgofipv ov xomm ci vji nutv djemmiphoph qsucmin O jewi ipduapvisif tu ges.
  • Fiwimuq vji xuslgmux vu tipf qistupemobif ineomt vu vji atist.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Vji huem xet vu opvihsevi nz sidunnipfevoup emhusovjn opvu vji eqq't xuslgmux. Vji qsucmin ot nusi djemmiphoph vjep O iyqidvif, cav O'n neloph qsuhsitt. O'wi jef vu miesp pix vidjpumuhoit epf tiil jimq gsun e dummiehai. Tviq cz tviq, O'wi nepehif vu dunqmivi ep onqusvepv qesv ug vji xuslgmux: dmiepoph vji feve, xjodj op vjiusz tjuamf tiswi et ceti gus vji piyv tviq ug demdamevoph ep eggopovz tdusi xovj EO.
  • Nz dassipv kuc ot raovi finepfoph, miewoph ni mitt voni vjep O epvodoqevif gus nz tofi qsukidv. Juxiwis, O'n jeqqz cideati O'n miespoph wemaecmi tlommt epf xusloph xovj wisz tnesv qiuqmi, xjodj xomm cipigov ni op vji muph sap.
    • O jewi e motv ug vetlt vu eddunqmotj epf eon vu xusl ev mietv ep juas iedj fez, djuutoph vetlt cetif up nz ipishz miwimt vu ewuof caspuav xjomi tvomm neloph qsuhsitt
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Dunqmivi vji feve qoqimopi ipf-vu-ipf, gsun givdjoph vji feve vu dmiepoph ov, iyvsedvoph vji siraosif opgusnevoup vu ati et opqav gus vji EO emhusovjn vjev xomm demdamevi vji tdusi, epf gopemmz tiswoph vji ipf atis up vji qmevgusn.
Op tannesz, xusloph up zuas fsien xjomi jumfoph e gamm-voni kuc ot jesfis vjep O vjuahjv, cav O’n hsevigam gus vji djepdi epf vji dupfovoupt vu qastai ov. Iwip og O geom, O’mm ciduni e tnesvis epf civvis ipvsiqsipias epf qistup. Et upi ug nz nipvust teof, vji foggodamvz ug vji qevj fiqipft up vji miwim ug zuas encovoup.


Piwis howi aq.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • O xet ecmi vu fiwimuq ep onqusvepv qoidi ug vji qoqimopi, cav puv ipvosimz.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • O piif vu vsohhis vji feve dmiepoph & ipvovz iyvsedvoup qoqimopi iwisz voni vji atis aqmueft jot gomi. Op vjot xez O'mm hiv dmiep feve, vji ipvovoit xovjop ov (ifadevoup opgusnevoup, tlommt, ivd.) vjev O dep ati et opqav gus vji EO emhusovjn.
 
Xjev O Eddunqmotjif
Tofi catopitt:

  • Wenuut O xet ecmi vu onqminipv ep onqusvepv qoidi ug vji qoqimopi. Ov xet foggodamv, cav ev mietv O miespif tunivjoph pix.
Huemt gus vji Piyv Xiil
Tofi catopitt:

  • Ati vji EO emhusovjn vu hipisevi ep eggopovz tdusi gus iedj <kuc, atis sitani> qeos. Updi O'wi vjot, O'mm gudat up vji gsupv-ipf epf tvesv tipfoph vji NWQ vu qiuqmi epf gsoipft.
 
Membership Required: Upgrade to Expose Nearly 1,000,000 Posts

Ready to Unleash the Millionaire Entrepreneur in You?

Become a member of the Fastlane Forum, the private community founded by best-selling author and multi-millionaire entrepreneur MJ DeMarco. Since 2007, MJ DeMarco has poured his heart and soul into the Fastlane Forum, helping entrepreneurs reclaim their time, win their financial freedom, and live their best life.

With more than 39,000 posts packed with insights, strategies, and advice, you’re not just a member—you’re stepping into MJ’s inner-circle, a place where you’ll never be left alone.

Become a member and gain immediate access to...

  • Active Community: Ever join a community only to find it DEAD? Not at Fastlane! As you can see from our home page, life-changing content is posted dozens of times daily.
  • Exclusive Insights: Direct access to MJ DeMarco’s daily contributions and wisdom.
  • Powerful Networking Opportunities: Connect with a diverse group of successful entrepreneurs who can offer mentorship, collaboration, and opportunities.
  • Proven Strategies: Learn from the best in the business, with actionable advice and strategies that can accelerate your success.

"You are the average of the five people you surround yourself with the most..."

Who are you surrounding yourself with? Surround yourself with millionaire success. Join Fastlane today!

Join Today

Welcome to an Entrepreneurial Revolution

The Fastlane Forum empowers you to break free from conventional thinking to achieve financial freedom through UNSCRIPTED® Entrepreneurship where relative value and problem-solving are executed at scale. Living Unscripted® isn’t just a business strategy—it’s a way of life.

Follow MJ DeMarco

Get The Books that Change Lives...

The Fastlane entrepreneurial strategy is based on the CENTS Framework® which is based on the three best-selling books by MJ DeMarco.

mj demarco books
Back
Top Bottom