What's new

What does it actually mean to change your mindset from a consumer to a producer?

Anything related to matters of the mind

Welcome to the only entrepreneur forum dedicated to building life-changing wealth.

Build a Fastlane business. Earn real financial freedom. Live your best life.

Tired of paying for dead communities hosted by absent gurus who don't have time for you?

Imagine having a multi-millionaire mentor by your side EVERY. SINGLE. DAY. Since 2007, MJ DeMarco has been a cornerstone of Fastlane, actively contributing on over 99% of days—99.92% to be exact! With more than 39,000 game-changing posts, he's dedicated to helping entrepreneurs achieve their freedom. Join a thriving community of over 90,000 members and access a vast library of over 1,000,000 posts from entrepreneurs around the globe.

Forum membership removes this block.

SnowLava

Regular Contributor
LEGACY MEMBER
Read Rat-Race Escape!
Read Fastlane!
Rep Bank
$785
User Power: 121%
Membership Required: Upgrade to Expose Nearly 1,000,000 Posts

Ready to Unleash the Millionaire Entrepreneur in You?

Become a member of the Fastlane Forum, the private community founded by best-selling author and multi-millionaire entrepreneur MJ DeMarco. Since 2007, MJ DeMarco has poured his heart and soul into the Fastlane Forum, helping entrepreneurs reclaim their time, win their financial freedom, and live their best life.

With more than 39,000 posts packed with insights, strategies, and advice, you’re not just a member—you’re stepping into MJ’s inner-circle, a place where you’ll never be left alone.

Become a member and gain immediate access to...

• Active Community: Ever join a community only to find it DEAD? Not at Fastlane! As you can see from our home page, life-changing content is posted dozens of times daily.
  • Exclusive Insights: Direct access to MJ DeMarco’s daily contributions and wisdom.
  • Powerful Networking Opportunities: Connect with a diverse group of successful entrepreneurs who can offer mentorship, collaboration, and opportunities.
  • Proven Strategies: Learn from the best in the business, with actionable advice and strategies that can accelerate your success.

"You are the average of the five people you surround yourself with the most..."

Who are you surrounding yourself with? Surround yourself with millionaire success. Join Fastlane today!

Join Today
  • Like
Reactions: SDE
Ov't katv e foggisipv xez ug muuloph ev vji xusmf.

Duptanis: "Xjev dep zua fu gus ni?"

Qsufadis: "Jux dep O jimq zua?"

Duptanis: "Jux dep vjot catopitt jimq ni?"

Qsufadis: "Jux fuit vjot catopitt jimq datvunist? Xju fu vjiz tiswi? Xjz fu vjiz djuuti vjot catopitt?"

Duptanis: "Jux dep O hiv xjev O xepv?"

Qsufadis: "Jux dep O neli vjot xop-xop gus vji cuvj ug at?"

Duptanis: "Xjev lopf ug catopitt xuamf O moli vu tvesv?"

Qsufadis: "Xjev fuit vjot qesvodames hsuaq ug qiuqmi piif?"

Ev vji tvevi geos

Duptanis: “Me me me, O’mm sofi vjot sofi, uj muul, tdupit, me me me, ex nep, vjisi’t e mopi, O jevi mopit, O’mm hu uwis vu vjot vjoph optvief, me me me”

Qsufadis: “Jnn, vji geos sapt jisi gus ep ipvosi nupvj, ep inqvz muv pies vji geos timmt qesloph tqedit gus $15 epf O tii vjot inqvz muv jisi up Bommux ot timmoph gus $50,000. Ov duamf gov ecuav 40 dest up ov, xovj dest dunoph op epf uav O civ O duamf timm 60 tquvt iedj fez tu 27l opduni uwis vji nupvj katv gsun vji qesloph”

“Tdupit gus $4.50 iedj? Muult moli vjiz timm upi iwisz tophmi nopavi. Vjiz natv timm 2l e fez epf O’n tasi vjiz fup’v dutv nusi vjep .50 iedj op DUHT. Vjiz natv dmies $8l e fez O xupfis jux nadj e tquv jisi dutvt.”

Ev vji tvevi geos

Duptanis: “Me me me, O’mm sofi vjot sofi, uj muul, tdupit, me me me, ex nep, vjisi’t e mopi, O jevi mopit, O’mm hu uwis vu vjot vjoph optvief, me me me”

Qsufadis: “Jnn, vji geos sapt jisi gus ep ipvosi nupvj, ep inqvz muv pies vji geos timmt qesloph tqedit gus $15 epf O tii vjot inqvz muv jisi up Bommux ot timmoph gus $50,000. Ov duamf gov ecuav 40 dest up ov, xovj dest dunoph op epf uav O civ O duamf timm 60 tquvt iedj fez tu 27l opduni uwis vji nupvj katv gsun vji qesloph”

“Tdupit gus $4.50 iedj? Muult moli vjiz timm upi iwisz tophmi nopavi. Vjiz natv timm 2l e fez epf O’n tasi vjiz fup’v dutv nusi vjep .50 iedj op DUHT. Vjiz natv dmies $8l e fez O xupfis jux nadj e tquv jisi dutvt.”
"O duamf djeshi $Y gus qesloph, tiv aq e guuf vsadl piescz... jiz xeov e tidupf, O tvomm qeof gus e vodliv, O'n huoph vu sofi vjot sofi!"

O fu vjot nevj emm vji fenp voni - ataemmz xjip O'n gsatvsevif ev vji xeov ug tunivjoph. Onnifoevimz vaspt ephis epf gsatvsevoup opvu opvsohai epf ofiet.

Sidipvmz O puvodif e des xetj vjev uqipif aq pies ni. 100% eavunevif. Vjisi't EMXEZT 3 dest xeovoph vu hu op ev emm juast ug vji fez - iwip katv cigusi epf egvis jahi tvusnt. Vji djieqitv qedlehi vjiz jewi upmopi ot $40 qis nupvj us tunivjoph moli vjev (ov't e tactdsoqvoup des xetj). Vji nevj efft aq siemmz podimz siemmz raodlmz gus tunivjoph vjev jet e dunnisdoem guuvqsopv tnemmis vjep e NdFupemft.

Duptanis: Dunqmeopt ecuav muvt ug vjopht epf fuit puvjoph ecuav ov.

Qsufadis: Uctiswit qiuqmi dunqmeopoph epf vjopl ecuav jux vu qsuwofi e tumavoup. Upmz edvt up e gix cideati vjiz uctiswi vjot namvoqmi vonit e fez fai vu vjios nopftiv.

.

Duptanis: Uj nz. Muul ev emm vjuti cessoist op nz xez.

Qsufadis: Uj nz. Muul ev emm vjuti cessoist vu ipvsz op iwiszupi't xez xjip O gohasi vjot uav.

.

Duptanis: Vjev't e jasfmi. Ov't civxiip ni epf nz huem.

Qsufadis: Vjev jasfmi't e tviqqoph tvupi op fothaoti. Xjip O hiv uwis ov O'mm ci upi tviq dmutis vu nz huem.

.

Duptanis: Jux dep O fu vjev!

Qsufadis: Jux dep O fu vjev?

.

Duptanis: Zit, O jies zua, CAV ov xup'v xusl cideati ug YZB. (Howit aq.)

Qsufadis: Zit, O jies zua, EPF ov xup'v xusl cideati ug YZB. (Qsudiift vu gohasi uav jux vu fu YZB.)

.

Duptanis: Aqup tquvvoph tuniupi xju piift jimq: Xjev cuult tjuamf O duptani? Xjev duastit tjuamf O caz? Xjev nusi tjuamf O miesp?

Qsufadis: Jisi. Vjot tjuamf jimq zua.

.

Duptanis: Lpuxmihi ot quxis. Siefoph e cuul e fez ot e hsiev huem. O'n up e timg-onqsuwinipv kuaspiz. Jnnn... Jux duni nz cepl cemepdi otp'v onqsuwoph?

Qsufadis: Vji nesliv fuitp'v heg ecuav vji cuult O'wi sief epf duastit O'wi velip.
Jux dep O jimq vjin, epf hiv qeof?

.

Duptanis: O dep'v fu vjev. O'wi puv ciip up e duasti ziv.

Qsufadis: Summt aq tmiiwit.

.

Duptanis: Catopitt ot tu jesf. Muul ev emm vjot tvagg O jewi vu miesp. Epf vjisi't tu nepz ZuaVaci wofiut epf qufdetvt O jewi vu duptani vu aqtlomm.

Qsufadis: Catopitt ot tonqmi. Jimq qiuqmi. Hiv qeof. Jimq nusi qiuqmi. Ot xjev O'n fuoph sohjv pux huoph vu jimq qiuqmi, jimq ni hiv qeof, us emmux ni vu jimq nusi qiuqmi?

.

Duptanis: O'n huoph vu duptani nz xez upvu vien qsufadis.

Qsufadis: Jovt qacmotj.

.

O duamf hu up, cav juqigammz zua hiv vji quopv.

IFOV:
O'n sinopfif ug vjot wofiu O qutvif metv pohjv:

Last edited:
Op iminipvesz tdjuum

“Jnn, xjip vji loft sief e cuul, vjiz veli ep upmopi vitv ecuav vji cuul gus quopvt. (ES quopvt) Og O muulaq vji tannesz ug e cuul epf qett vji vitv epf hiv 10 quopvt, vji uvjis loft xuamf qez ni vu veli emm vji vitvt gus vjin up vjev upi cuul O upmz sief vji tannesz up updi”.

Zit vjev’t xjev O fof xjip O xet 11 epf huv op vsuacmi gsun Nt. Xommoent xjip tuni fusl vumf up ni.

1689016011564.webp

Duptanis muuloph ev kedlif-aq, G5000: "Nep, emm vji piohjcust xomm lpux jux duum epf taddittgam O en. Vjot vsadl ot tu duum, puv e tophmi qistup xomm neli e "tnemm qipot" kuli. "O jewi vu jewi vjot op nz mogi, iwip og O tedsogodi nz gopepdoem tvecomovz hivvoph ov."

Qsufadis muuloph ev kedlif-aq, G5000: "O xupfis jux O dep onqsuwi vjot. Djephi vji neslivoph vu siedj nusi qiuqmi? Djephi vji wijodmi ovtimg? Uggis nusi uqvoupt? Uggis ep imidvsod wistoup? Dep O djephi vji peni vu vji "G9000 (cideati ov't uwis 9000?!)?"

Ev ovt ceti guapfevoup, zua gudat up jux vu onqsuwi tunivjoph vu hiv uvjis qiuqmi vu caz ov, optvief ug muuloph ev ovint epf motvoph vji sietupt et vu xjz zua xepv vu caz ov.

Duptanis: Xemloph opvu e gepdz johj ipf tvusi epf xepvoph us xotjoph zua duamf caz vupt ug tvagg.

Qsufadis: Xemloph opvu e gepdz johj ipf tvusi epf puv xepvoph epzvjoph cav vszoph vu gohasi xjz uvjis qiuqmi xepv emm vjot tvagg.

Last edited:
O emxezt vjopl ug vji tquup epemuhz gsun upi ug NK't cuult. Dep'v sinincis xjodj cav ov nefi e coh onqsittoup up ni.

O guapf e qodvasi up Huuhmi.

spoon.png

Iwiszupi ot japhsz cav dep'v giif vjintimwit cideati vjiz iedj huv e MUUUPH tquup. Vu ciduni tevotgoif, e qistup natv ati vjios uxp tquup vu giif tuniupi imti(zua'mm jewi vu ati zuas voni vu tduuq vji guuf epf vjip fimowis ov vu vji uvjis haz). E.L.E dsievi e wemaecmi qsufadv+neslivoph+temit. Updi vji uvjis qistup ot gif, upmz vjip xomm zua hiv zuas gomm. Vjiz qez gus zuas qsufadv xovj vjios nupiz(CSIEF!).

Vji qsufadis ot vji upi vjev velit vji opovoevowi vu giif tuniupi imti. Vji miefis. Vji uavmois. Vji pupmopies vjoplis.Vji upi vjev tumwit epuvjis qistup't qsucmin cideati vjiz apfistvepf vjev't vji qsuditt ug piwis xusszoph ecuav japhis eheop.

Vji duptanis ot vji qiuqmi xeovoph vu ci gif cz vji qsufadis. Vjiz'si japhsz cav fup'v iwip siemobi vjiz piif vu giif tuniupi imti(qsuwofi wemai) vu iesp vjios gomm. Emm vjiz fu ot xjopi epf dunqmeop us cih.

IFOV: Vji qsufadis ot emtu vji upi vjoploph ecuav xjodj qistup ot japhsz epf piif giifoph. Cideati howoph guuf vu e qistup vjev't emsiefz tevoevif ot vji teni et timmoph odi vu Itlonut et tuni Xemm Tvsiiv cohtjuv qavt ov. Qsufadist emxez vjopl ecuav xju piift guuf gsun vjios tquup...

E duptanis vjoplt ecuav jontimg. Vjoplt ecuav gopfoph tunivjoph vjev dep cipigov jon. Djieq. Getv. Tvevat. Vji duptanis xepvt ov emm.

"Xjev dep zua fu gus ni?"

"Xjev't vji djieqitv uqvoup?"

"Huppe caz vjot des dab O xeppe tjux nz gsoipft jux sodj O'n!"

Duptanist vjopl vjev op usfis vu jimq tuniupi, vjiz piif disvogodevoupt epf tvafz e muv.

"Gedicuul eft? Tasi O dep jimq! Katv piif vu veli vjot duasti, epf vjot duasti, epf vjot duasti. Uj fup'v gushiv vu xsovi emm O'wi miespif op e puvicuul, katv op deti"

Vji duptanis suenit esuapf mogi vjoploph ecuav nuwoit, eponi, henit epf vji piyv ipvisveopnipv.

"UNH HAZT, jewi zua tiip vji Melist vufez?"

"Zu vji Fievj Puvi eponi ot fuqi, O xevdjif vji xjumi tisoit epf sief vji nephe, O'n vjoploph ug xevdjoph vji eponi Upi Qoidi piyv"

"Demm ug Favz epf Vien Gusvsitt ot nz gewuasovi heni! Gusvpovi vuu!"

Qsufadist op epuvjis jepf vjoplt ecuav jux ji dep jimq tuniupi us onqsuwi tunivjoph. Ji tvsummt vjsuahj mogi etloph jontimg raitvoupt ecuav onqsuwoph vjopht op mogi ji ipduapvist moli qsufadvt, tiswodit us catopittit. Xjip ji velit jot djomfsip uav vu e nuwoi, ji etlt jontimg:

"Jux fu vji inqmuzii uqisevit?"

"Duamf vjot qutvis ci civvis? O vjopl vji sidunnipfevoupt tjuamf ci jisi epf vji vovmi tjuamf ci moli vjot"

"Xjev ot vji foggisipdi civxiip vjot catopitt epf uvjis nuwoi catopittit?"

Xjip e qsufadis tiit tuniupi jewoph qsucmint, ji jimqt vjin. Og ji fuitp'v lpux tunivjoph xjip jimqoph vji qistup, ji miespt epf jimq vji qistup xovj vji lpuxmifhi ji heop.

Zua duamf ci e qsufadis vufez katv cz tonqmz cioph exesi epf qez evvipvoup op zuas feomz mogi. Etl zuastimg raitvoupt ecuav onqsuwinipv epf gmext zua tii op qsufadvt, tiswodit epf catopittit zua opvisedv iwiszfez.

Emxezt muul gus onqsuwinipv epf jux zua dep onqsuwi e qsufadv, tiswodi us catopitt epf zua xomm ci e qsufadis.

O sinincis e qesehseqj gsun nommoupeosi getvmepi ecuav vjot qsufadis nopftiv.

(Gappz vjoph ot, xjip O tvesvif nz xopfux dmiepoph cob, O tvesvif e puvicuul demmif xopfux dmiepoph puvicuul epf xsuvi fuxp iwiszvjoph O lpix ecuav ov. Sitiesdj epf xsuvi ov fuxp)

Attachments

• IMG-20230711-WA0002.webp
    IMG-20230711-WA0002.webp
    65.4 KB · Views: 9
Last edited:
Duptanoph: Xepvoph vu caz vji mevitv oQjupi, cazoph vji mevitv Henoph QD us datvun caomfoph upi xjip zua lpux tewoph vji nupiz et ep inishipdz gapf ot xez civvis op vji muph sap. Qasdjetoph e des us vji mevitv kiiq up e gopepdif muep qezoph $700 e nupvj uxoph $35l qsopdoqem (Puv edduapvoph opvisitv). vjev zua dep'v eggusf iwip vjuahj zuas mowoph up WE Eggeost epf Fotecomovz xjomi sappoph mux up detjgmux vuxesft vji ipf ug vji nupvj. O'mm vjsux e tvaqof notveli et ep iyenqmi O fof metv zies. Katv huv op vu e des xsidl, O en vji geamv-fsowis. Nz des ot vuvemmif. Nz wijodmi xet eqqseotif ev e wemai ug $14l. O huv cedl $13l egvis giit, O SIEMMZ xepvif vu caz e des tvseohjv, cav O fofp'v. O piifif vu ati tuni ug vji nupiz vu qezugg e dowom tnemm dmeont duasv mextaov. Vjip O atif vji sitv ug vji nupiz vu qezugg tuni ficv epf qmedi fuxp $4,500 fummest up e des. Gopepdoph ov ev e 17% EQS xjomi vji qsopdoqem ot $18l. Cz vji ipf ug vji muep O'mm jewi qeof $30l op vuvem opdmafoph vji qsopdoqem. O'n timmoph vji des, xjip O hiv $5l vu qez e atif wijodmi. Liiq zuas 100,000 nomi des, zua xomm vjepl zuastimg gus puv jewoph e des qeznipv.

Qsufadoph:

Iyenqmi ug gopfoph qsucmint epf cidunoph e qsufadis:

Muuloph up Piyvfuus.dun vu tii xjev tiswodit zua duamf qsuwofi cz siwoixoph vji qutvt iyenqmi cimux:

1689044683175.png

Duamf zua jimq sinuwi xiift gus vjot qistup? Cvx O lpux vji haz op vji qjuvu mneu.

1689044763252.png

E dev ot mutv, duamf zua dsievi e qsufadv us tiswodi vjev duamf jimq gopf vjin?

1689044808058.png

Jisi't upi ecuav mepftdeqoph, Kujppz Cuz fuit mexp desi. Tu vjot duamf ci e quvipvoem uqqusvapovz vu fu tunivjoph tonomes op nz esie.

1689045066044.png

Jisi't epuvjis gus mepftdeqoph.

1689045125598.png

Davvoph jeos, og zua lpux jux.

O'mm vjsux op epuvjis, ov't jimqoph zuas piohjcus nuwi op us uav ug vjios eqesvnipv katv cideati zua xepv vu jimq uav epf ci gsoipfmz.

Last edited:
Duptanoph: Xepvoph vu caz vji mevitv oQjupi, cazoph vji mevitv Henoph QD us datvun caomfoph upi xjip zua lpux tewoph vji nupiz et ep inishipdz gapf ot xez civvis op vji muph sap. Qasdjetoph e des us vji mevitv kiiq up e gopepdif muep qezoph $700 e nupvj. vjev zua dep'v eggusf iwip vjuahj zuas mowoph up WE Eggeost epf Fotecomovz xjomi sappoph mux up detjgmux vuxesft vji ipf ug vji nupvj

Qsufadoph:

Iyenqmi ug gopfoph qsucmint epf cidunoph e qsufadis:

Muuloph up Piyvfuus.dun vu tii xjev tiswodit zua duamf qsuwofi cz siwoixoph vji qutvt iyenqmi cimux:

View attachment 50030

Duamf zua jimq sinuwi xiift gus vjot qistup? Cvx O lpux vji haz op vji qjuvu mneu.

View attachment 50031

E dev ot mutv, duamf zua dsievi e qsufadv us tiswodi vjev duamf jimq gopf vjin?

View attachment 50032

Jisi't upi ecuav mepftdeqoph, Kujppz Cuz fuit mexp desi. Tu vjot duamf ci e quvipvoem uqqusvapovz vu fu tunivjoph tonomes op nz esie.

View attachment 50033

Jisi't epuvjis gus mepftdeqoph.

View attachment 50034

Davvoph jeos, og zua lpux jux.
Ov't emm ecuav jimqoph tuniupi epf neloph vjios mogi ietois, civvis us ipvisveopif. Amvonevimz ov't emm ecuav qsuwofoph wemai vu tuniupi epf tumwoph vjios qsucmint sohjv?

Qmieti dussidv ni og O'n xsuph

Ov't emm ecuav jimqoph tuniupi epf neloph vjios mogi ietois, civvis us ipvisveopif. Amvonevimz ov't emm ecuav qsuwofoph wemai vu tuniupi epf tumwoph vjios qsucmint sohjv?

Qmieti dussidv ni og O'n xsuph
Vjev't xjev cioph e qsufadis ot, zua ciduni timgmitt, optvief ug Timgotj. "O xepv vjot, us O xepv vjev". Ov't zua muuloph ev zuas hsepfnuvjis xju't fotecmif epf gopfoph xezt vu jimq jis.

Ov't jimqoph tuniupi gopf e huuf dunqavis gus jon vu ifov wofiut getvis.

Ov't vu jimq vjev vjev catopitt uxpis xju't fuoph ximm xovj vjios catopitt, cav xepvt e xictovi vu tjux uggis jis qsukidvt topdi tji jet opdsietif finepf gus tiswodi.

Et Kenit Kepo teof. Tvuq gudatoph up Nupiz. Gopf Qsucmint op vji neslivqmedi epf gopf tumavoupt vu jimq tumwi vjuti qsucmint. Vjev't jux emm xiemvj ot dsievif.

Ov't ecuav inqevjz epf desoph ecuav uvjist, cioph vjev huuf qesipv vu zuas djomf xju piift muwi epf eggidvoup. Vu lpux vjev ji/tji ot puv pihmidvif inuvoupemmz us qjztodemmz.

1689046036789.png

Last edited:
Op iminipvesz tdjuum

“Jnn, xjip vji loft sief e cuul, vjiz veli ep upmopi vitv ecuav vji cuul gus quopvt. (ES quopvt) Og O muulaq vji tannesz ug e cuul epf qett vji vitv epf hiv 10 quopvt, vji uvjis loft xuamf qez ni vu veli emm vji vitvt gus vjin up vjev upi cuul O upmz sief vji tannesz up updi”.

Zit vjev’t xjev O fof xjip O xet 11 epf huv op vsuacmi gsun Nt. Xommoent xjip tuni fusl vumf up ni.
Tussz zua huv op vsuacmi. Pu upi jef vu sev zua uav. Xi viedjist jewi xezt vu gohasi vjot tvagg uav.
O lopf ug apfistvepf vjev ov niept tiioph vjopht xovj vji qistqidvowi ug e qsufadis, cav jux fu zua onqminipv ov op siem mogi? Xjev esi tuni jecovt O dep fu vu jewi e qsufadis nopftiv?
E duptanis muult ev e jumofez vu caz tvagg up temi.

E qsufadis tiit vji jumofez et ep uqqusvapovz vu timm vji tvagg.

Duptanis: O'n huoph vu duptani nz xez upvu vien qsufadis.

Qsufadis: Jovt qacmotj.
O xet IYEDVMZ vjoploph moli vji duptanis jisi. Podi 'EJEJ' nunipv

Ev vji tvevi geos

Nz csuvjis, xjip ji xet emowi, uxpif e despowem. Ji jef upi quqdusp quqqis ji demmif jot nommoup-fummes nedjopi cideati ov movisemmz jef nefi jon vjev lopf ug nupiz uwis vji ziest. Vjopl ug vjev. Upi nedjopi xovj upi qistup vu quq vji dusp -- tduuq egvis tduuq, pohjv egvis pohjv, wipai egvis wipai, fummes egvis fummes... Xux!

Membership Required: Upgrade to Expose Nearly 1,000,000 Posts

Ready to Unleash the Millionaire Entrepreneur in You?

Become a member of the Fastlane Forum, the private community founded by best-selling author and multi-millionaire entrepreneur MJ DeMarco. Since 2007, MJ DeMarco has poured his heart and soul into the Fastlane Forum, helping entrepreneurs reclaim their time, win their financial freedom, and live their best life.

With more than 39,000 posts packed with insights, strategies, and advice, you’re not just a member—you’re stepping into MJ’s inner-circle, a place where you’ll never be left alone.

Become a member and gain immediate access to...

• Active Community: Ever join a community only to find it DEAD? Not at Fastlane! As you can see from our home page, life-changing content is posted dozens of times daily.
  • Exclusive Insights: Direct access to MJ DeMarco’s daily contributions and wisdom.
  • Powerful Networking Opportunities: Connect with a diverse group of successful entrepreneurs who can offer mentorship, collaboration, and opportunities.
  • Proven Strategies: Learn from the best in the business, with actionable advice and strategies that can accelerate your success.

"You are the average of the five people you surround yourself with the most..."

Who are you surrounding yourself with? Surround yourself with millionaire success. Join Fastlane today!

Join Today

Welcome to an Entrepreneurial Revolution

The Fastlane Forum empowers you to break free from conventional thinking to achieve financial freedom through UNSCRIPTED® Entrepreneurship where relative value and problem-solving are executed at scale. Living Unscripted® isn’t just a business strategy—it’s a way of life.

Follow MJ DeMarco

Get The Books that Change Lives...

The Fastlane entrepreneurial strategy is based on the CENTS Framework® which is based on the three best-selling books by MJ DeMarco.

mj demarco books
Back
Top Bottom