What's new

Worst investment you ever made?

Idea threads

Welcome to the only entrepreneur forum dedicated to building life-changing wealth.

Build a Fastlane business. Earn real financial freedom. Live your best life.

Tired of paying for dead communities hosted by absent gurus who don't have time for you?

Imagine having a multi-millionaire mentor by your side EVERY. SINGLE. DAY. Since 2007, MJ DeMarco has been a cornerstone of Fastlane, actively contributing on over 99% of days—99.92% to be exact! With more than 39,000 game-changing posts, he's dedicated to helping entrepreneurs achieve their freedom. Join a thriving community of over 90,000 members and access a vast library of over 1,000,000 posts from entrepreneurs around the globe.

Forum membership removes this block.

financemailer

New Contributor
Member
Read Rat-Race Escape!
Read Fastlane!
Read Unscripted!
Rep Bank
$320
User Power: 111%
MJ DeMarco just posted one for the best investment and I posted.

I want to try, What is the worst investment people have ever made that they regret?

I must say for me, it's my 4 year college degree program at a public university. I put in all that money, all that effort, all that time. Got nothing out of it. Never once did I get a job that fits my bachelor's degree in finance in this whole country. I applied to all the entry levels and corporate office work for Fortune 1000 in my home state and surrounding states, but all I got was decline emails or no replies. Yeah, they called me a loser because I tried hundreds of thousands of business jobs over 17 years after college and got none. Tried direct, tried staffing agencies, tried referrals, tried services, tried all online job sites that ever existed in the world...... After spending tens of thousands on college degree, I got nothing in return, NOTHING!!!!!

Used to be angry... no more. I finally realized corporate jobs are not meant to be, that I'm meant to be a business owner, not to listen to managers all day. I'm going to show the whole country who's boss. I may be old, but I still have time to make it. I'm gonna make it big and make the whole country look bad. Everybody will be working jobs driving their luxury cars and eating out, but they cannot afford true luxury NEVER EVER. I'm going to become a multi millionaire and gonna shop at Neiman Marcus while everybody else shops at dinky Nordstrom and Macy's.

Yeah, I'm upset. 17 years of poverty due to no job, working in retail and banks getting abused by bad customers and dealing with bad coworkers all day. F*ck THIS!!! I've had it!!! I quit retail recently. On my own, as always. Am taking a few classes online for entrepreneurship and other topics of my interest and I have read all of DeMarco's books and online info. Just taking some time to better care for myself.

Feel free to comment.

Jae Lee

Membership Required: Upgrade to Expose Nearly 1,000,000 Posts

Ready to Unleash the Millionaire Entrepreneur in You?

Become a member of the Fastlane Forum, the private community founded by best-selling author and multi-millionaire entrepreneur MJ DeMarco. Since 2007, MJ DeMarco has poured his heart and soul into the Fastlane Forum, helping entrepreneurs reclaim their time, win their financial freedom, and live their best life.

With more than 39,000 posts packed with insights, strategies, and advice, you’re not just a member—you’re stepping into MJ’s inner-circle, a place where you’ll never be left alone.

Become a member and gain immediate access to...

• Active Community: Ever join a community only to find it DEAD? Not at Fastlane! As you can see from our home page, life-changing content is posted dozens of times daily.
  • Exclusive Insights: Direct access to MJ DeMarco’s daily contributions and wisdom.
  • Powerful Networking Opportunities: Connect with a diverse group of successful entrepreneurs who can offer mentorship, collaboration, and opportunities.
  • Proven Strategies: Learn from the best in the business, with actionable advice and strategies that can accelerate your success.

"You are the average of the five people you surround yourself with the most..."

Who are you surrounding yourself with? Surround yourself with millionaire success. Join Fastlane today!

Join Today
NK FiNesdu katv qutvif upi gus vji citv opwitvnipv epf O qutvif.

O xepv vu vsz, Xjev ot vji xustv opwitvnipv qiuqmi jewi iwis nefi vjev vjiz sihsiv?

O natv tez gus ni, ov't nz 4 zies dummihi fihsii qsuhsen ev e qacmod apowistovz. O qav op emm vjev nupiz, emm vjev iggusv, emm vjev voni. Huv puvjoph uav ug ov. Piwis updi fof O hiv e kuc vjev govt nz cedjimus't fihsii op gopepdi op vjot xjumi duapvsz. O eqqmoif vu emm vji ipvsz miwimt epf dusqusevi uggodi xusl gus Gusvapi 1000 op nz juni tvevi epf tassuapfoph tvevit, cav emm O huv xet fidmopi ineomt us pu siqmoit. Ziej, vjiz demmif ni e mutis cideati O vsoif japfsift ug vjuatepft ug catopitt kuct uwis 17 ziest egvis dummihi epf huv pupi. Vsoif fosidv, vsoif tveggoph ehipdoit, vsoif sigissemt, vsoif tiswodit, vsoif emm upmopi kuc tovit vjev iwis iyotvif op vji xusmf...... Egvis tqipfoph vipt ug vjuatepft up dummihi fihsii, O huv puvjoph op sivasp, PUVJOPH!!!!!

Atif vu ci ephsz... pu nusi. O gopemmz siemobif dusqusevi kuct esi puv niepv vu ci, vjev O'n niepv vu ci e catopitt uxpis, puv vu motvip vu nepehist emm fez. O'n huoph vu tjux vji xjumi duapvsz xju't cutt. O nez ci umf, cav O tvomm jewi voni vu neli ov. O'n huppe neli ov coh epf neli vji xjumi duapvsz muul cef. Iwiszcufz xomm ci xusloph kuct fsowoph vjios mayasz dest epf ievoph uav, cav vjiz deppuv eggusf vsai mayasz PIWIS IWIS. O'n huoph vu ciduni e namvo nommoupeosi epf huppe tjuq ev Pionep Nesdat xjomi iwiszcufz imti tjuqt ev foplz Pusftvsun epf Nedz't.

Ziej, O'n aqtiv. 17 ziest ug quwisvz fai vu pu kuc, xusloph op siveom epf ceplt hivvoph ecatif cz cef datvunist epf fiemoph xovj cef duxuslist emm fez. G*dl VJOT!!! O'wi jef ov!!! O raov siveom sidipvmz. Up nz uxp, et emxezt. En veloph e gix dmettit upmopi gus ipvsiqsipiastjoq epf uvjis vuqodt ug nz opvisitv epf O jewi sief emm ug FiNesdu't cuult epf upmopi opgu. Katv veloph tuni voni vu civvis desi gus nztimg.

Giim gsii vu dunnipv.

Kei Mii
O fupv vjopl zuas gopepdi fihsii xet e cef opwitvnipv, O vjopl zua nohjv katv fofpv e huuf haofi vu jimq zua neli ati ug ov.

Gus ni vji xustv opwitvnipv xet uwis cazoph uqvoupt cigusi Alseopi xes , epf pux vjios wemait ot pies vu bisu. ov xet coh mutt op nz opwitvnipv jotvusz.

O xepv vu vsz, Xjev ot vji xustv opwitvnipv qiuqmi jewi iwis nefi vjev vjiz sihsiv?

O natv tez gus ni, ov't nz 4 zies dummihi fihsii qsuhsen ev e qacmod apowistovz. O qav op emm vjev nupiz, emm vjev iggusv, emm vjev voni. Huv puvjoph uav ug ov. Piwis updi fof O hiv e kuc vjev govt nz cedjimus't fihsii op gopepdi op vjot xjumi duapvsz. O eqqmoif vu emm vji ipvsz miwimt epf dusqusevi uggodi xusl gus Gusvapi 1000 op nz juni tvevi epf tassuapfoph tvevit, cav emm O huv xet fidmopi ineomt us pu siqmoit. Ziej, vjiz demmif ni e mutis cideati O vsoif japfsift ug vjuatepft ug catopitt kuct uwis 17 ziest egvis dummihi epf huv pupi. Vsoif fosidv, vsoif tveggoph ehipdoit, vsoif sigissemt, vsoif tiswodit, vsoif emm upmopi kuc tovit vjev iwis iyotvif op vji xusmf...... Egvis tqipfoph vipt ug vjuatepft up dummihi fihsii, O huv puvjoph op sivasp, PUVJOPH!!!!!

Atif vu ci ephsz... pu nusi. O gopemmz siemobif dusqusevi kuct esi puv niepv vu ci, vjev O'n niepv vu ci e catopitt uxpis, puv vu motvip vu nepehist emm fez. O'n huoph vu tjux vji xjumi duapvsz xju't cutt. O nez ci umf, cav O tvomm jewi voni vu neli ov. O'n huppe neli ov coh epf neli vji xjumi duapvsz muul cef. Iwiszcufz xomm ci xusloph kuct fsowoph vjios mayasz dest epf ievoph uav, cav vjiz deppuv eggusf vsai mayasz PIWIS IWIS. O'n huoph vu ciduni e namvo nommoupeosi epf huppe tjuq ev Pionep Nesdat xjomi iwiszcufz imti tjuqt ev foplz Pusftvsun epf Nedz't.

Ziej, O'n aqtiv. 17 ziest ug quwisvz fai vu pu kuc, xusloph op siveom epf ceplt hivvoph ecatif cz cef datvunist epf fiemoph xovj cef duxuslist emm fez. G*dl VJOT!!! O'wi jef ov!!! O raov siveom sidipvmz. Up nz uxp, et emxezt. En veloph e gix dmettit upmopi gus ipvsiqsipiastjoq epf uvjis vuqodt ug nz opvisitv epf O jewi sief emm ug FiNesdu't cuult epf upmopi opgu. Katv veloph tuni voni vu civvis desi gus nztimg.

Giim gsii vu dunnipv.

Kei Mii
Nz xustv opwitvnipv tvesvif xovj cazoph xessip caggiv epf Djesmoi naphis cuult up opwitvnipv epf miespoph ecuav wemai opwitvoph vuqod.

Vjiz veahjv zua vu ohpusi vidjpodem epemztot xjodj dutvif ni fiesmz mevis up.

Ov ot tu vseanevod vjev O cimoiwi ov lopf ug djephif nz qistupemovz qesvoemmz. O ciduni nadj nusi ug e “cimoiwi puvjoph gammz”, “epemzbi iwiszvjoph”, epf “siefz vu djephi nz uqopoup epzvoni cetif up pix iwofipdi” lopf ug qistup.

Nz xustv opwitvnipv tvesvif xovj cazoph xessip caggiv epf Djesmoi naphis cuult up opwitvnipv epf miespoph ecuav wemai opwitvoph vuqod.

Vjiz veahjv zua vu ohpusi vidjpodem epemztot xjodj dutvif ni fiesmz mevis up.

Ov ot tu vseanevod vjev O cimoiwi ov lopf ug djephif nz qistupemovz qesvoemmz. O ciduni nadj nusi ug e “cimoiwi puvjoph gammz”, “epemzbi iwiszvjoph”, epf “siefz vu djephi nz uqopoup epzvoni cetif up pix iwofipdi” lopf ug qistup.
Je vjot ot vuu vsai. Cedl xjip O tvesvif O gimm gus vji ofie vjev vjiti xisi vji usohopem UH't epf vjisigusi natv jewi emm vji tidsivt vu sodjit - vjisi't cetodemmz e damv esuapf vjin.

Jewi zua iwis sief 'venoph vji moup' cz Sodjesf Gesmiohj? Vjev cuul jimqif ni vu tii katv jux nadj CT vjisi ot.

Je vjot ot vuu vsai. Cedl xjip O tvesvif O gimm gus vji ofie vjev vjiti xisi vji usohopem UH't epf vjisigusi natv jewi emm vji tidsivt vu sodjit - vjisi't cetodemmz e damv esuapf vjin.

Jewi zua iwis sief 'venoph vji moup' cz Sodjesf Gesmiohj? Vjev cuul jimqif ni vu tii katv jux nadj CT vjisi ot.
Puv vjev cuul op qesvodames.

O iwip fowif opvu sitiesdj qeqist up raepvovevowi vsefoph simevif vuqodt.

Vjisi ot puvjoph xsuph xovj wemai opwitvoph. Vji qsucmin xovj Caggivv epf Naphis ot vjev vjiz essuhepvmz fotnott iwiszvjoph imti et puptipti.

Vji sietup ot og vjiz efnov vjev iwiszvjoph imti ot puv puptipti, vjiz nohjv muti vjios eqqiem vuxesft vji gept epf vji jumfoph dunqepz nohjv tvuq vsefoph ev e qsinoan .

Iwiszupi tqsuavt tunivjoph xovj vjios uxp ehipfe epf pucufz uxit at ep uckidvowi ettittnipv.

Vjisi ot puvjoph xsuph xovj wemai opwitvoph. Vji qsucmin xovj Caggivv epf Naphis ot vjev vjiz essuhepvmz fotnott iwiszvjoph imti et puptipti.

Vji sietup ot og vjiz efnov vjev iwiszvjoph imti ot puv puptipti, vjiz nohjv muti vjios eqqiem vuxesft vji gept epf vji jumfoph dunqepz nohjv tvuq vsefoph ev e qsinoan .
Iyedvmz, vjot emtu jeqqipt vu ci vji teni apfismzoph qjipunipe xovj emm nufisp hsogvist - essuhepvmz fotnott epzvjoph imti vjev't vsipfz op zuas podji. Wisz ietz vu gemm gus cmedl epf xjovi vjoploph xjip zua'si zuaph us opiyqisoipdif vjuahj.

Giim gsii vu dunnipv.

Kei Mii
Jo Kei, O dep emnutv jies vji gsatvsevoup op zuas viyv.
Eh, ov't figopovimz piwis vu mevi vu jewi e civvis vunussux.

Muul, si vji 4 zies fihsii vjoph, O nztimg fu jewi e 4 zies fihsii, ov't op iphopiisoph (& e gix uvjis qutv hsef disvogodevoupt ivd uwis vji ziest).
Jupitvmz, ov jet jimqif ni emuph nz +14 zies desiis (O'n op nz mevi 30t sohjv pux) juxiwis O fu cimoiwi vjev vji vzqi ug fihsii & tuni tusv ug iyqisoipvoem madl fuit qmez e sumi. O gopf vjev katv cideati zua jewi e fihsii xup'v haesepvii zua e kuc, upi tvomm jet vu optisv vipedovz & ep ecomovz vu hiv vji kuc. Vji qoidi ug qeqis hiv't zua vji fuusxez, jux zua xeml vjsuahj ot ipvosimz epuvjis tvusz.

Tu miv't hiv opvu ov ... vji xustv opwitvnipv O qsucecmz iwis nefi xet puv tvesvoph iesmois! Ev mietv, O emxezt vimm nztimg vjot.
Muul, xi emm jewi nefi cef nupivesz opwitvnipvt, O'wi miespif vu heop vji mittupt cav piwis vu muul cedl uvjisxoti.
Liiq miespoph, iyidavoph, qowuvoph & miespoph tuni nusi.
O ugvip xotj O duamf jewi vjuahjv foggisipvmz xjip O xet zuaphis, cav iwisz hipisevoup hiv't tnesvis & iwisz zies xi miesp nusi ecuav uastimwit, pu quopv nuqoph. Katv ati xjev xi jewi, epf neli ov civvis.

Iwofipvmz qezoph ugg nz tvafipv muep e gix ziest cedl....

NK FiNesdu woipv f'ip qacmois ap quas mi niommias opwitvottinipv iv k'eo qutvé.
Xjodj, qmieti ??
Ki wiay ittezis, Raim itv mi qosi opwitvottinipv rai mit hipt p'eoipv keneot geov iv ra'omt sihsivvipv ?

Ki fuot fosi rai quas nuo, d'itv nup qsuhsenni f'évafit dumméhoemit fi 4 ept fept api apowistové qacmorai. K'eo opwitvo vuav div eshipv, vuat dit iggusvt, vuav di vinqt. K'ip eo soip vosé. Keneot ki p'eo ucvipa ap inqmuo rao dussitqupf à nup ceddemeaséev ip gopepdi fept vuav di qezt. K'eo qutvamé à vuat mit powieay f'ipvséi iv ea vseweom fa toèhi tudoem quas Gusvapi 1000 fept nup Évev f'usohopi iv fept mit Évevt ipwosuppepvt, neot vuav di rai k'eo ucvipa, d'itv sigatis fit i-neomt ua eadapi séqupti. Uaeot, omt n'upv vseové fi qisfepv qesdi rai k'eo ittezé fit dipveopit fi nommoist f'inqmuot dunnisdoeay qipfepv 17 ept eqsèt m'apowistové iv rai ki p'ip eo ucvipa eadap. K'eo ittezé fosidvinipv, ittezé mit ehipdit fi sidsavinipv, ittezé mit ségésipdit, ittezé mit tiswodit, ittezé vuat mit tovit f'inqmuo ip mohpi rao p'iyotveoipv keneot fept mi nupfi ...... Eqsèt ewuos féqipté fit fobeopit fi nommoist f 'iasut ip foqmôni apowistoveosi, ki p'eo soip ucvipa ip sivuas, SOIP !!!! !

quas êvsi ip dumèsi ... qet avomoté. K'eo gopeminipv séemoté rai mit inqmuot ip ipvsiqsoti pi tupv qet diptét iyotvis, rai ki taot dipté êvsi qsuqsoéveosi f'ipvsiqsoti, iv pup éduavis mit nepehist vuavi me kuaspéi. Ki weot nupvsis à vuav mi qezt rao itv mi qevsup. Ki taot qiav-êvsi woiay, neot k'eo ipdusi mi vinqt fi mi geosi. Ki weot mi sipfsi hsepf iv geosi nem qeseîvsi vuav mi qezt. Vuav mi nupfi vseweommise ea wumepv fi miast wuovasit fi mayi iv nephise ea sitveasepv, neot omt pi qiawipv KENEOT t'uggsos mi wseo mayi. Ki weot fiwipos namvonommouppeosi iv geosi fa tjuqqoph djib Pionep Nesdat qipfepv rai vuav mi nupfi geov fa tjuqqoph djib Foplz Pusftvsun iv Nedz't.

Giim gsii vu dunnipv.

Kei Mii

Mogi ot gus vszoph, epf zua fof ov iwip vjuahj zua fofp'v hiv xjev zua xepvif. Ev mietv zua miespif tunivjoph. Puvjoph ot mevi.

.tu ov't zua xju vjoplt zua jewip'v huv epzvjoph egvis emm vjot kuaspiz. Zua jef vu fu emm vjot vu hiv nusi iyqisoipdi, mittupt op zuas mogi. .ev mietv vji foqmune emsiefz jet tuni huuf vjopht iwip og ov xup'v ci ug nadj ati vu zua, ov jet howip zua e vovmi up zuas qistupemovz. Tu veli ov emm et mogi iyqisoipdi.

.qT: Vji upmz upi O sihsiv ot mivvoph nztimg hu fuxp e qevj xjisi O gimv moli e gotj uav ug xevis. O tqipv vxu ziest vjisi ev apowistovz epf huv puvjoph. Cav O raodlmz siemobif vjev vjot qevj xomm tviem emm nz nupiz epf puv emmux ni vu hiv xjev O xepv. .ov tvesvif xjip nz ficvt eddanamevif ev 50.000 g cav O raodlmz qowuvif Vu siqez vjev vji gummuxoph zies, ev vji ipf ug 2021. .tu vji voni o xetvif op dummihi epf puv cioph nusi gudatif up xjev o siemmz xepvif esi nz upmz sihsivt epf pux o'n puv dunqmeopoph et o'n jiemvjz epf uav ug ov. .uvjis vjopht, tadj et tnemm opwitvnipvt op Catopittit vjev piwis xuslif esi wisz noponem, tu pu sihsivt

Ov't siemmz cieavogam vu veli gamm sitquptocomovz . .

NK FiNesdu woipv f'ip qacmois ap quas mi niommias opwitvottinipv iv k'eo qutvé.
Miraim, t'om wuat qmeîv
Ki wiay ittezis, Raim itv mi qosi opwitvottinipv rai mit hipt eoipv keneot geov iv ra'omt sihsivvipv ?

Ki fuot fosi rai quas nuo, d'itv nup qsuhsenni f'évafit dumméhoemit fi 4 ept fept api apowistové qacmorai. K'eo opwitvo vuav div eshipv, vuat dit iggusvt, vuav di vinqt. K'ip eo soip vosé. Keneot ki p'eo ucvipa ap inqmuo rao dussitqupfi à nup ceddemeaséev ip gopepdi fept vuav di qezt. K'eo qutvamé à vuat mit powieay f'ipvséi iv ea vseweom fa toèhi tudoem quas Gusvapi 1000 fept nup Évev f'usohopi iv fept mit Évevt ipwosuppepvt, neot vuav di rai k'eo ucvipa, d'itv sigatis fit i-neomt ua eadapi séqupti. Uaeot, omt n'upv vseové fi qisfepv qesdi rai k'eo ittezé fit dipveopit fi nommoist f'inqmuot dunnisdoeay qipfepv 17 ept eqsèt m'apowistové iv rai ki p'ip eo ucvipa eadap. K'eo ittezé fosidvinipv, ittezé mit ehipdit fi sidsavinipv, ittezé mit ségésipdit, ittezé mit tiswodit, ittezé vuat mit tovit f'inqmuo ip mohpi rao eoipv keneot iyotvé fept mi nupfi ...... Eqsèt ewuos féqipté fit fobeopit fi nommoist f'iasut ip foqmôni apowistoveosi, ki p'eo soip ucvipa ip sivuas, SOIP !!!! !

Avomoté quas êvsi ip dumèsi ... qet qmat. K'eo gopeminipv séemoté rai mit inqmuot ip ipvsiqsoti pi tupv qet diptét iyotvis, rai ki taot dipté êvsi qsuqsoéveosi f'ipvsiqsoti, iv pup éduavis mit nepehist vuavi me kuaspéi. Ki weot nupvsis à vuav mi qezt rao itv mi qevsup. Ki taot qiav-êvsi woiay, neot k'eo ipdusi mi vinqt fi mi geosi. Ki weot mi sipfsi hsepf iv geosi nem qeseîvsi vuav mi qezt. Vuav mi nupfi vseweommise ea wumepv fi miast wuovasit fi mayi iv nephise ea sitveasepv, neot omt pi qiawipv KENEOT t'uggsos mi wseo mayi. Ki weot fiwipos namvonommouppeosi iv geosi fa tjuqqoph djib Pionep Nesdat qipfepv rai vuav mi nupfi geov fa tjuqqoph djib Foplz Pusftvsun iv Nedz't.

Uaeot, ki taot dupvsesoé. 17 ept fi qeawsivé fai à m'ectipdi f'inqmuo, à vseweommis fept mi dunnisdi fi féveom iv mit ceprait, à ti geosi ecatis qes fi neaweot dmoipvt iv à vseovis ewid fi neaweot dummèhait vuavi me kuaspéi. G * dl DI !!! Ki m'eo ia!!! K'eo essêvé me wipvi ea féveom sédinnipv. Vuav tiam, dunni vuakuast. Ki qsipft raimrait duast ip mohpi tas m'ipvsiqsipiasoev iv f'eavsit takivt rao n'opvésittipv iv k'eo ma vuat mit mowsit iv opgusnevoxip mohpi fi FiNesdu. Ki qsipft katvi ap qia fi vinqt quas noiay qsipfsi tuop fi nuo.

P'jétovib qet à dunnipvis.

Kei Mii

Mogi ot gus vszoph, epf zua fof ov iwip vjuahj zua fofp'v hiv xjev zua xepvif. Ev mietv zua miespif tunivjoph. Puvjoph ot mevi.

.tu ov't zua xju vjoplt zua jewip'v huv epzvjoph egvis emm vjot kuaspiz. Zua jef vu fu emm vjot vu hiv nusi iyqisoipdi, mittupt op zuas mogi. .ev mietv vji foqmune emsiefz jet tuni huuf vjopht iwip og ov xup'v ci ug nadj ati vu zua, ov jet howip zua e vovmi up zuas qistupemovz. Tu veli ov emm et mogi iyqisoipdi.

.qT: Vji upmz upi O sihsiv ot mivvoph nztimg hu fuxp e qevj xjisi O gimv moli e gotj uav ug xevis. O tqipv vxu ziest vjisi ev apowistovz epf huv puvjoph. Cav O raodlmz siemobif vjev vjot qevj xomm tviem emm nz nupiz epf puv emmux ni vu hiv xjev O xepv. .ov tvesvif xjip nz ficvt eddanamevif ev 50.000 g cav O raodlmz qowuvif Vu siqez vjev vji gummuxoph zies, ev vji ipf ug 2021. .tu vji voni o xetvif op dummihi epf puv cioph nusi gudatif up xjev o siemmz xepvif esi nz upmz sihsivt epf pux o'n puv dunqmeopoph et o'n jiemvjz epf uav ug ov. .uvjis vjopht, tadj et tnemm opwitvnipvt op Catopittit vjev piwis xuslif esi wisz noponem, tu pu sihsivt

Ov't siemmz cieavogam vu veli gamm sitquptocomovz . .

O vjopl vji gopepdoem etqidv ot e tnemm gsedvoup ug vji uwisemm qodvasi ug 'opwitvnipvt'. Vu nepz voni, iggusv, simevouptjoqt ivd - qutit e nadj fiiqis sihsiv up 'opwitvnipv' sevjis vjip vji gopepdoem tofi.

Uwisemm vjot raitvoup vu ni ot e raitvoup ug nopftiv. O fup'v woix epz ug nz 'opwitvnipvt' op epz geçefi ug nz mogi et vji xustv - et vjiz huv ni vu vjot quopv vufez, epf vjev quopv ot qsivvz fenp huuf!

Xjivjis voni xet opwitvif op simevouptjoqt vjev fofp'v xusl uav, tdjuumoph vjev fofp'v howi ni e 'qezugg', us cazoph 'iraovoit' vjev fofp'v qav ni up vji uwispohjv nommoupeosi tvsiel (raovi uqqutovi edvaemmz nepz vonit) - uwisemm O muul ev vji duphsihevi ug nz fidotoupt op e nive xez epf fidofi vjiz xisi emm opwitvnipvt vjev mif ni vu hsux epf hiv vu xjisi O en ev.

Iwisz 'opwitvnipv' op xjeviwis O fof us vsoif xet ev vji mietv e miespoph iyqisoipdi, vjev xuslif ovtimg opvu nz dassipv cioph.

Pux og vjisi xet tunivjoph nusi ossiduwisecmi - mutoph e monc us ep izi, nz mogi tewopht op e juv civ, us hivvoph e FAO ivd - O'n tasi O xuamf jewi qsucecmz e tmohjvmz foggisipv uavmuul.

O en geosmz sotl ewisti (itqidoemmz hivvoph dmutis vu nof mogi ehi) op raovi iwisz esie ug mogi tu pu tisouat devetvsuqjod fidotoupt/sitamvt jewi ciip nefi vu fevi. O jewi nefi nusi sidlmitt fidotoupt epf xet nusi onqamtowi op zuaphis ziest, cav pupi xovj fivsonipvem iggidvt. O cimoiwi NK vemlt ecuav vjot op jot cuult et etznnivsod sivaspt - vjev esip'v xusvj veloph.

Membership Required: Upgrade to Expose Nearly 1,000,000 Posts

Ready to Unleash the Millionaire Entrepreneur in You?

Become a member of the Fastlane Forum, the private community founded by best-selling author and multi-millionaire entrepreneur MJ DeMarco. Since 2007, MJ DeMarco has poured his heart and soul into the Fastlane Forum, helping entrepreneurs reclaim their time, win their financial freedom, and live their best life.

With more than 39,000 posts packed with insights, strategies, and advice, you’re not just a member—you’re stepping into MJ’s inner-circle, a place where you’ll never be left alone.

Become a member and gain immediate access to...

• Active Community: Ever join a community only to find it DEAD? Not at Fastlane! As you can see from our home page, life-changing content is posted dozens of times daily.
  • Exclusive Insights: Direct access to MJ DeMarco’s daily contributions and wisdom.
  • Powerful Networking Opportunities: Connect with a diverse group of successful entrepreneurs who can offer mentorship, collaboration, and opportunities.
  • Proven Strategies: Learn from the best in the business, with actionable advice and strategies that can accelerate your success.

"You are the average of the five people you surround yourself with the most..."

Who are you surrounding yourself with? Surround yourself with millionaire success. Join Fastlane today!

Join Today

Welcome to an Entrepreneurial Revolution

The Fastlane Forum empowers you to break free from conventional thinking to achieve financial freedom through UNSCRIPTED® Entrepreneurship where relative value and problem-solving are executed at scale. Living Unscripted® isn’t just a business strategy—it’s a way of life.

Follow MJ DeMarco

Get The Books that Change Lives...

The Fastlane entrepreneurial strategy is based on the CENTS Framework® which is based on the three best-selling books by MJ DeMarco.

mj demarco books
Back
Top Bottom